Актуално В програмата

“COOLt” по bTV навършва 10 години

Добави коментар

Предаването „COOLt“ ще отбележи своя десети рожден ден със специален празничен брой тази събота от 12:30 ч. по bTV.

Пилотното издание на първото лайфстайл предаване, реализирано от екипа на bTV Новините, беше излъчено на 2 март 2013 г. Така вече десетилетие то посреща най-култовите личности и разказва най-интересните истории от света на шоубизнеса в българския телевизионен ефир.

В юбилейния брой ще направим преглед на това „култово десетилетие” с помощта на първите водещи на „COOLt“. Петя Дикова ще разкаже за своите спомени и емоции при старта на предаването и повече за работата си в него, преди да стане една от водещите в „Тази събота и неделя“, а от Поли Гергушева ще научим кои са нейните любими истории, свързани със звездните ѝ гости, както и труден ли е бил преходът от света на лайфстайла към този на новините.

Тази събота в студиото Натали Трифонова ще посрещне Поли Генова, която беше нейният първи гост като водеща на „COOLt“ през 2020 г. Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, но каква е била причината за нейното пътуване до италианското градче, зрителите ще разберат веднага след обедната емисия на bTV Новините.

Певицата Михаела Маринова пък ще отправи интересно предизвикателство към Натали и двете заедно ще изпълнят една от най-харесваните песни от последния албум на Михаела на живо в студиото.

Много други популярни личности също ще поздравят любимото си предаване за неговия празник чрез специални видео послания – кои са те и какво ще пожелаят на екипа на „COOLt“ и водещата Натали Трифонова по случай десетия рожден ден на предаването – гледайте тази събота от 12:30 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: COOL…T

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Предаването Coolt стартира сезон 10 тази събота

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година