Актуално Търси се...

Цигуларят Васко Василев в „Търси се”, тази събота от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Цигуларят Васко Василев свири с цигански оркестър в „Търси се”, тази събота от 11:00 часа по bTV

Цигуларят Васко Василев  в „Търси се”, Цигуларят Васко Василев свири с цигански оркестър в „Търси се”, тази събота от 11:00 часа по bTV

Най-известният български цигулар - Васко Василев, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се” тази събота, 20 ноември, от 11:00 часа по bTV.

През какви поврати на съдбата е минал животът му и как е успял, въпреки тях, да запази усмивката си, ще разкрият в предаването най-близките му хора.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Васко с едни от най-добрите му приятели – световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки.

„Когато е с мен, той е дете, а когато е с Албена, е по-отговорен и мъдър. Всичко при него е със знак плюс”, ще разкрие Максим. Двамата с Албена ще признаят, че Васко е бил до тях в най-голямото им житейско изпитание - катастрофата преди 3 години.

„Моят брат също е загинал в катастрофа. Беше на 3 години. По това време аз изживявах най-щастливите си мигове. Бях на турне в Тайланд, влюбен в Памела, когато ми се обадиха и ми съобщиха, че баща ми е катастрофирал и в тази катастрофа е загинал брат ми”, с тъга ще разкаже Васко.

Албена и Максим ще поставят и едно доста сложно предизвикателство на своя приятел – да свири в йога поза любимото им „Либер танго” и едновременно с това да говори на японски. Ще успее ли цигуларят да изпълни всички техни условия зрителите ще разберат тази събота, 20 ноември.

Емоционална ще бъде и срещата на Васко с баща му Петър Василев и сестра му Вивиян. „Бяхме студенти, когато Васко се роди. Оставихме го в педиатрията на 6 месеца, а след това до 3-годишен го отгледа моята баба”, разказва бащата на Васко, който също е музикант.

„Когато бях малък, ми беше много мъчно за родителите ми. Идваха само на празници, носеха подаръци, но винаги в детската градина оставах последен. Сега отношенията ни са прекрасни”, споделя Васко Василев.

От своя баща той ще получи предизвикателство да изсвири с виртуозната си цигулка любимата си детска песничка „Мила моя мамо”.

 

Цигуларят Васко Василев  в „Търси се”,

Изключително интересна ще бъде и срещата на цигуларя с дядо му Васил. Екипът на „Търси се” пътува до малкото градче Куклен, за да се срещне с него. „Аз съм отгледал Васко и затова дълго време той се обръщаше към мен с „татко”. Бил съм на повечето му концерти в България и по света”, разказва 87-годишният дядо Васил. Той ще насърчи своя внук по-скоро да се ожени, за да може да се радва на правнуци.

Телевизионната водеща Наталия Симеонова също ще разкаже за присъствието на цигуларя в живота й. „ Той е единственият гений, когото познавам. Запознахме се, когато направи „Море от любов” на любимата си тогава Памела Никълсън”, ще си спомни Наталия.

Трудно ли е да работиш с голямата си любов на сцената и да запазиш добрите отношения, ще разкрие Васко в студиото на „Търси се” и ще признае, че в момента няма жена до себе си.

Последната изненада за цигуларя ще го накара да смени рязко стила музика, който обикновено свири със своята цигулка. В студиото ще влязат музикантите от любимия му цигански оркестър. Заедно с Васко те ще изсвирят една неповторима версия на руския романс „Очи черное”.

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Васко Василев , Търси се , Албена Денкова , Максим Стависки

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“