ТВ анонси Cartoon Network

„Чудовищен плаж“ започва по Cartoon Network

Добави коментар

Cartoon Network представя забавната поредица „Чудовищен плаж“.

Cartoon Network представя забавната поредица „Чудовищен плаж“. Продукцията разказва за брат и сестра, които живеят със своя чичо Уди на остров Ики-ики. Джен и Дийн се срещат с шарени сърфиращи чудовища и преживяват заедно приключения, изпълнени с морски игри, музика и неочаквани приятелства.

В един от епизодите, Джен и чудовището Мът решават да ремонтират изоставена кола, за да могат да участват в страхотните състезания от Гран При на вулкана. Дийн, обаче, е загрижен и подозира, че превозното им средство е всичко друго, но не и обикновено. Ще попаднат ли героите в беда заради придобивката си? Два самотни тюлена също ще посетят плажа. Те ще потърсят помощ от обитателите на острова, преструвайки се на застрашен вид. Тъй като Амфибия е винаги готова да помогне, ще се заеме да ги спаси. Героинята все още не знае, че тези хитри пришълци искат само да се насладят на безплатен лукс.

Началото на поредицата „Чудовищен плаж“ ще бъде на 9 август и ще продължи да се излъчва всеки ден от 11:20 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чудовищен плаж