Архив VIP Brother

Четирима Съквартиранти ще напуснат Къщата на VIP Brother 2013 преди големия финал на 16 ноември 2013

Добави коментар

В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка подкрепа от зрителите.

Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември, Къщата на VIP Brother 2013 ще бъде напусната от четирима Съквартиранти. В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка подкрепа от зрителите.

Само един от петимата Номинирани ще намери своето място сред финалистите в края на сезона и през последната седмица застрашените Съквартиранти ще трябва да дадат всичко от себе си, за да докажат, че именно те заслужават да бъдат сред победителите.

Утре вечер Съквартирантите на VIP Brother 2013 ще се сдобият със свой Министър-председател.  Последната номинационна игра, която BIG Brother избра за Съквартирантите се нарича „Избори“.

Кандидати за поста ще бъдат Номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще трябва да организира и проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео.

Утре вечер по време на лайв изданието звездите ще трябва да дадат своя глас за най-надеждния Министър. Как ще се справят Съквартирантите с предизборната платформа? Кой ще бъде най-убедителен и дали звездите ще покажат професионален подход, предстои да разберем.  

Гости в лайв студиото ще бъдат - известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

Кои ще бъдат първите двама, напуснали Къщата преди финала и кои Съквартиранти ще продължат по пътя към победата, ще видим в понеделник вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 само по Нова ТВ.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза