Сериали Романтични Сериали Комедии

Четири сватби и едно погребение | Four Weddings and a Funeral

Добави коментар

Четирима приятели от САЩ – Мая, Крейг, Ейнзли и Дъфи – се събират за пищна лондонска сватба. Но скандално разкритие пред олтара преобръща живота им и те трябва да преминат през бурна година, изпълнена с любов и разочарования.

  • Жанр - романтична комедия
  • 2019
  • САЩ
  • 15+

В “Четири сватби и едно погребение” Мая, младият директор „Комуникации“ на нюйоркски сенатор, получава покана за сватба от състудентка, която живее в Лондон. Мая загърбва личните и професионалните си ангажименти и се отправя към Англия, за да се срещне със старите си приятели. Желанието ѝ да се разнообрази се сблъсква с личните кризи, през които минават познатите й, а тя се оказва в центъра на събитията. Стари връзки се разпадат, изграждат се нови, избухват политически скандали, животът в Лондон се критикува и осмива, разпалват се любовни афери, други изтляват и, разбира се, ще има четири сватби и едно погребение.

Актьорския състав на “Четири сватби и едно погребение”

Натали Еманюел като Мая

Натали Еманюел влиза в ролята на Мая Джоунс, автор на политически речи от САЩ, която наскоро се мести в Лондон, за да бъде по-близо до най-добрите си приятели от колежа. Еманюел е най-известна с ролята си на Мисандей в „Игра на тронове“.

Никеш Пател като Каш

Никеш Пател играе Кашиф (Каш) Кан, бившия годеник на Ейнзли и нещастен инвестиционен банкер, който иска да стане актьор.

Ребека Ритънхаус като Айнсли

Ребека Ритънхаус влиза в ролята на Айнсли Хауърд, интериорен дизайнер, чиито родители плащат за нейния бизнес за интериорен дизайн и апартамент.

Джон Рейнолдс като Дъфи

Джон Рейнолдс играе Калеб Дъфи (Дъфи), учител по латински, който иска да стане писател. Той е влюбен тайно в Мая от десетилетие.

Брандън Микал Смит като Крейг

Брандън Микал Смит е в ролята на Крейг Томпсън, инвестиционен банкер и приятел на Каш.

Зоуи Бойл като Джема

Зоуи Бойл играе Джема Блъд, британската съседка и приятелка на Ейнсли, която е домакиня.

Епизоди на “Четири сватби и едно погребение”

Eпизод 1 | “Кеш с К”

Мая пристига с разбито сърце в Лондон за сватбата на най-добрата си приятелка Ейнзли. В британската столица се среща със старите си приятели от колежа Крейг и Дъфи и се оказва в центъра на личните им кризи.

Eпизод 2 | “Ханслоу”

Мая и Ейнзли се опитват да превъзмогнат скъсванията си. След като Кеш се мести обратно вкъщи при баща си, среща стар приятел, с когото са си изгубили дирите. Зара прави обезпокоително разкритие, което заплашва бъдещето ѝ с Крейг.

Eпизод 3 | “Разорени сме”

След като майката на Ейнзли ѝ обръща гръб, Ейнзли се мъчи да спаси бизнеса си. Мая се опитва да намери работа, но осъзнава, че ще ѝ е по-трудно да избяга от миналото, отколкото е очаквала. В новата връзка на Дъфи и Таби се появява първото предизвикателство. Актьорските амбиции на Кеш остават на заден план заради семеен проблем.

Eпизод 4 | "Победителят взема всичко"

Предстоящо погребение пробужда стари чувства у Мая. Харум настоява Кеш сериозно да се замисли за брак по сметка. Джема взема трудно за един родител решение. Дъфи и Таби предприемат важна стъпка.

Eпизод 5 | “С любов, Шалет”

Крейг се вманиачава в риалитито на Зара. Дъфи се опитва да не прецака нещата с Мая. Ейнзли се запознава с вълнуващ нов клиент, който може да ѝ помогне да спаси бизнеса си, но проблемът е ужасният бивш съпруг Брайс.

Eпизод 6 | "Светлини, камера, сватба"

Ейнзли не отстъпва в спора си с Крейг. Дъфи намира тайно любовно писмо, което му дава надежда. Кеш обмисля дали да предприеме следващата стъпка с Фатима.

Eпизод 7 | “Звукът на музиката”

Мая се чувства виновна, че работата я принуждава да комуникира с бившия на Ейнзли. Андрю и Тони 2 осъзнават, че има нещо, което ги свързва. Брайс се опитва да пренесе професионалната си връзка с Ейнзли на следващото ниво. Джема обвинява Дъфи, че е мързелив учител.

Eпизод 8 | “Нощ за игри”

Мая и Кеш се опознават зад гърба на Ейнзли. Тони 2 осъзнава, че с Андрю са от различни светове. Ейнзли и Крейг си играят на сватовници, същото правят и Джема и Дъфи.

Eпизод 9 | "Четирима приятели и тайна"

На Мая ѝ е трудно да каже на Ейнзли за Кеш. Джема уволнява Дъфи, защото се опасява, че се сприятеляват. Зара намира как да оправи отношенията между Крейг и дъщеря му. Андрю изненадващо променя решението си.

Eпизод 10 | "Ню Джърси"

Година след скандала между Мая и Ейнзли разбитата приятелска група се надява, че една сватба ще се окаже идеалният повод да поправят отношенията си.

Трейлър на “Четири сватби и едно погребение”

"Четири сватби и едно погребение" е достъпен в HBO GO от 1 декември и ще бъде излъчен по HBO 3 от 31 декември в 21:00.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Четири сватби и едно погребение