Актуално В програмата

Четири поредни вечери с Джеф Бриджис по bTV Cinema

Добави коментар

На 6 август е българската премиера на приключенския фентъзи екшън „Седмият син“, където Бриджис играе единственият останал воин от мистичен орден

Джеф Бриджис прави първите си стъпки в киното, когато е едва на 4 месеца, а 8-годишен участва в телевизионна поредица, заедно с баща си. Първата му запомняща се роляе в „Последната прожекция“ (1971), за която получава номинация за „Оскар“ за поддържаща мъжка роля. Следват още над 80 заглавия, един „Оскар“ за „Лудо сърце“ и още 3 номинации за най-престижната кино награда.

 

Добави описание

 

bTV Cinema предлага на своите зрители четири поредни вечери с Джеф Бриджис от 3 до 6 август от 21:00 ч. В края на тази мини панорама е българската премиера на приключенския фентъзи екшън „Седмият син“ (Seventh Son), където Бриджис играе единственият останал воин от мистичен орден. Той пътува по цялата земя, за да открие герой, който според предсказанията ще се роди с невероятни сили – последният Седми син (Бен Барнс). Изтръгнат от спокойния си живот на рибар, неподозираният млад герой се впуска в дръзко приключение, заедно със своя закоравял в битките ментор, за да срази кралицата на мрака (Джулиан Мур) и нейната армия от свръхестествени убийци, които тя е пратила срещу кралството им.

 

Добави описание

 

Преди това филмовият канал на bTV Mediа Group ще покаже крими драмата „На всяка цена“ (Hell or High Water) от 2016 г., където на Бриджис партнират Дейл Дики, Бен Фостър и Крис Пейн, и екшън комедията „РПУ Оня свят“ (R.I.P.D.) от 2013 г. с Райън Рейнолдс, който изпълнява другата главна роля.

 

Добави описание

 

В неделя bTV Cinema ще припомни и една от първите култови роли на Джеф Бриджис – в „Големият Лебовски“ (The Big Lebowski). В класиката от 1998 г. участват още Джон Гудман, Джулиан Мур, Стив Бушеми и Филип Сиймур Хофман.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Седмият син , РПУ Оня свят , На всяка цена , Големият Лебовски

60 филма, 8 премиери и 9 от най-награждаваните продукции на всички времена в Месеца на Оскарите по bTV Cinema

Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис са бесни ченгета от отвъдното в екшън комедията РПУ „Оня свят“