Актуално В програмата

Четири милиона лева инвестиции за новинарско студио

Добави коментар

Над 40 човека работиха повече от месец за изграждане на новинарското студио на ТВ2, от което на 20 Октомври в 19:00 часа стартират „Новините”.
Петя Желева и Петя Кузева водят спорта по ТВ2.
Петя Желева и Петя Кузева водят спорта по ТВ2.

Близо 4 милиона лева е инвестицията в новото студио на ТВ2, от което всеки ден зрителите ще научават Новините. „Студиото е направено по най-новите световни  стандарти, и съм сигурен, че зрителите ще усетят и видят един нов начин на поднасяне на новини още на първата емисия в понеделник” споделя Добромир Ангелов, технически директор на ТВ2. „Разбира се няма да спрем само със старта на “Новините”, а ще продължаваме да се развиваме от техническа гледна точка. Ключовите ни кадри, които ще отговарят за излъчването на новинарските емисии минаха на обучение, и видяха как това се прави в другите телевизии от групата на СМЕ, така че сме напълно готови за понеделник”, допълва Добромир.

студиото  на Новините

Докато течеше изграждането на студиото, екипът на Новините също се обучаваше. „Ние използвахме опита на СМЕ, които правят най-добрите новини в държавите, където имат телевизии. От тяхна страна тук при нас винаги имаше консултанти, които много ни помогнаха и продължават да ни помагат, за да станем и ние номер едно в България”, разказва Жени Павлова, директор новини на ТВ2.

Не пресконференция днес, в студиото на „Новините” бяха представени и водещите на спортните емисии на ТВ2 – Петя Желева и Петя Кузева.

„Новините” стартират на 20 Октомври, понеделник от 19:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър