Актуално В програмата

Четири етапа на селекция и онлайн гласуване за победителя в „Гласът на България”

Добави коментар

„Гласът на България” ще се излъчва от 18 юли, всеки понеделник, вторник и сряда от 21:00 ч.
„Гласът на България”  ще се излъчва от 18 юли, всеки понеделник, вторник и сряда от 21:00 ч.

Гласът на България


Първият по рода си праймтаймов музикален формат, който ще стартира в ефир в разгара на летния ТВ сезон - „Гласът на България” по bTV - ще подложи вокалните таланти на строга четириетапна селекция. След предварителния подбор до кастингите „на тъмно” бяха допуснати около 160 участници. В тази фаза треньорите – Миро, Мариана Попова, Кирил Маричков и Ивана, ще сформират своите отбори от 14 отличили се певци, които ще наставляват и подкрепят така, че един от тях да стане „Гласът на България”. Участниците в шоуто ще подбират парчетата спрямо личните си предпочитания за жанр под вещите насоки на менторите как да разкрият пълния си потенциал.

След кастингите „на тъмно”, които ще дадат старт на шоуто в ефир от 18 юли, зрителите на bTV ще станат свидетели на оспорвани „битки” между членовете на всеки от отборите. В този етап на селекцията всеки треньор ще посочи шестимата участници, които ще преминат в следващия кръг на шоуто на база индивидуалното им представяне и потенциала им да бъдат новите артисти на Universal Music.

Гласът на България

В състезанието ще се включат и т.нар. „звездни отбори”, съставени от приятели, колеги и хора от най-близкото обкръжение на четиримата ментори. Те ще имат нелеката задача да помогнат за обективната оценка за представянето на всеки един от претендентите за победата. Преди финалите музикалните таланти ще се изправят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори в концерти на живо, за да убедят зрителите в уникалния си талант и професионализъм. Известни български музиканти ще гостуват в предаванията на живо, за да проверят възможностите на кандидатите да носят титлата „Гласът на България”.

За първи път в новаторското шоу на bTV зрителите ще имат възможността да подкрепят своите любимци освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването - glasatnabulgaria.bg. Победителят ще бъде избран от феновете на участниците, като резултатите ще се формират от сбора на SMS и онлайн гласовете. Почитателите на „Гласът на България” ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Tweeter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Зрителите на bTV ще станат свидетели на зрелищните и майсторски музикални изпълнения в „Гласът на България” от 18 юли, всеки понеделник, вторник и сряда от 21:00 ч
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"