Актуално В програмата

Четири блокбастъра по знаменитите комикси на Marvel по AXN

Добави коментар

„Железният човек“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“ и „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ са хитовите заглавия по Marvel Comics, които феновете ще могат да видят по AXN

В първите два уикенда от март, часовият слот 22:00 е посветен изцяло на супергероите и съществата надарени със свръхчовешки сили от киновселената на Marvel. „Железният човек“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“ и „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ са хитовите заглавия по Marvel Comics, които феновете ще могат да видят по AXN съответно на 3 и 4, и 10 и 11 март.

 

Добави описание


Номинираният за "Оскар" Робърт Дауни Младши е в ролята на Тони Старк в историята за индустриалеца милиардер и гениален изобретател, който е отвлечен и принуден да създаде разрушително оръжие. Вместо това, използвайки дарбата си, Тони създава хай-тек брониран костюм и бяга от похитителите си. Когато разкрива престъпен заговор с глобални последици, той влиза в бронирания си костюм и дава обет да защитава света като "Железният човек".

 

Добави описание


“Железният човек 3“ – импулсивният, но свръхинтелигентен Тони е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният му свят е унищожен, но той е твърдо решен да открие виновниците. Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинкти, а докато се бори ще открие отговора на въпроса, който го измъчва постоянно: дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

 

Добави описание


Звездата на Крис Хемсуърт изгрява именно в ролята му на бога на гръмотевиците Тор в „Тор: Светът на мрака“, където красавецът е въвлечен в битка със загадъчен враг, предшестващ самата Вселена. Той трябва да се бори не само за запазването на Земята, но и за спасението на Деветте измерения – всички обитавани светове според скандинавската митология. Възстановяването на реда във Вселената ще изправи Бога на гръмотевиците срещу древната раса на Тъмните елфи, предвождана от отмъстителния Малекит, чийто стремеж е да опустоши всички светове и да ги потопи отново в мрак.

 

Добави описание


Крис Евънс е добрият, стар Капитан Америка в „Завръщането на първия отмъстител“, където играе рамо до рамо със Самюел Джаксън, Скарлет Йохансон и Робърт Редфорд. Стив Роджърс или Капитан Америка продължава да си живее кротко във Вашингтон и да се опитва да се приспособи към живота в модерния свят. Но когато колегите му от Щита са атакувани, Стив се оказва по средата на интрига, която заплашва да изложи света на риск. Капитан Америка отново обединява сили с Черната вдовица, за да разкрие зловещата конспирация.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тор: Светът на мрака , Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител , Железният човек 3 , Железният човек

MARVEL вселената в HBO GO се разраства до 19 заглавия

Треска за Оскари: Отличени филми всяка вечер от 21.00ч.

Какво ще гледаме по Нова – 1 - 6 май

Световна премиера на "Тор: Светът на мрака" в Лондон

Световна премиера на "Тор: Светът на мрака"