Актуално В програмата

„Чети етикета“ - всеки месец посветено на зрителски сигнали

Добави коментар

Дупките по пътищата са тема на потребителската рубрика в понеделник, 15 януари

След поредица от зрителски сигнали водещата и автор на „Чети етикета“ по bTV Биляна Гавазова подготвя темата за дупките по пътищата в понеделник, 15 януари.  Екипът на първата по рода си потребителска рубрика в българския ефир ще посвети едно издание в месеца на сигналите на своите зрители.

Мъглен

Мъглен

С графични симулации в студиото екипът на „Тази сутрин“ ще търси отговори на въпросите колко точно опасни са дупките по пътищата и защо е важно качеството на пътната настилка за безопасността на движението. Зрителите ще видят още трагичната съдба на жителите на село, останало дори без хляб и без превоз на децата за училище, заради ужасяващото състояние на пътя.

Самоков

Самоков

По въпроса за мерките, които институциите взимат в студиото на Биляна Гавазова гостуват инж. Емил Панчев – председател на СБА и Владимир Георгиев – кмет на Самоков и член на Управителния съвет на „Национално сдружение на общините в България“.

Темата на „Чети етикета“ идва след като „Тази сутрин“ излъчва в ефира си десетки сигнали на зрители от платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът” за опасни дупки по пътищата.  Поради високия интерес, предаването ще посвети всеки месец едно свое издание на теми, които зрителите намират за важни и за които екипът получава най-много сигнали.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чети етикета , Тази сутрин

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Златимир Йочев и Мария Цънцарова са новият екранен тандем в „Тази сутрин“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

bTV ще отбележи 24 май със специално издание на „Тази сутрин“ и емисии новини

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости