Архив VIP Brother

Черната Златка влезе отново в къщата на VIP Brother 2013

Добави коментар

Златка Димитрова прекрачи прага на Къщата на VIP Brother 2013 като нов Съквартирант

След сериозна борба по време на Елиминациите по Нова ТВ, които доведоха до най-голям зрителски вот от началото на VIP Brother 2013, миналата вечер зрителите решиха политикът Павел Чернев да бъде следващият напуснал Съквартирант.

Добави описание

В студиото на Ники Кънчев той сподели:

„Гледах да се държа мъжки, ще ми липсват всички, без Пламен”.

Голяма изненада от вчерашното лайв издание беше влизането на бивш Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013.

Веднага след излизането на Павел, в шоуто влезе плеймейтката Златка Димитрова, позната като Черната Златка. С влизането на плеймейтката беше официално оповестено продължението на VIP Brother с BIG Brother All Stars 2013, в който „енигматичната“ Златка ще вземе участие. Така Златка ще бъде своеобразен „мост“ между двете предавания тази година, подобно на тризначките Вяра, Надежда и Любов, които имаха такава роля за миналия сезон.

Преди да прекрачи прага на Къщата, тя сподели: “Миналото е минало, искам да гледам бъдещето, променила съм се”, загатвайки, че ще покаже различно присъствие в шоуто. Златка беше посрещната изключително гостоприемно от останалите Съквартиранти, които веднага я поканиха на вечеря, но останаха разочаровани, че няма да чуят новини от външния свят.

Тази вечер Съквартирантите ще влязат в главни роли в сериала „Лица на заем“. Сапунената опера, подготвена от BIG Brother, е новата Мисия, в която амбицираните за седмичен бюджет звезди ще трябва да покажат своите актьорски умения. Сценарият ще бъде изцяло базиран на реални сюжети и реплики от Къщата на VIP Brother 2013. Една от основните линии ще бъдат отношенията между Пламен и Йоана, които са достойни за филмов сюжет.

Добави описание

Стойко Сакалиев ще целуне Станка Златева, с което ще предизвика истинска изненада както в олимпийката, така и сред останалите Съквартиранти. Подробното четене на сценария ще се окаже добра възможност за Тервел Пулев да попълни своите празни полета за случващото се в Къщата. Как ще се представят Съквартирантите със своите роли и как ще реагира Станка след целувката на Стойко, ще разберете тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ. 

От няколко дни Пламен упорито се опитва да вмени вина на Йоана по повод отправената Номинация. Игричките му, обаче няма да останат незабелязани от най-големия му враг в Къщата – Ваня Червенкова. Тя отдавна е прозряла, че бившата Марионетка на зрителите използва Йоана като играчка в своите ръце, за да създава свои схеми, без каквито и да било угризения. Дали Ваня ще влезе в ролята на съдник и каква ще бъде реакцията на Пламен, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Как ще реагира Станка на целувката, как Съквартирантите ще се справят с поверените роли в сериала и дали Ваня ще накара Пламен да преосмисли жестокото си поведение, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза