Лица Други

Черна комедия с Лиъм Нийсън получава българската си премиера

Добави коментар

“СТУДЕНО ОТМЪЩЕНИЕ” вече е в киносалоните у нас

След разразилата се буря около Лиъм Нийсън в САЩ, филмът “СТУДЕНО ОТМЪЩЕНИЕ” вече премиерно е в родните киносалони. Базиран на норвежкия хит “По ред на изчезването”, режисьорът Ханс Петер Моланд, взима най-доброто от стария си филм и го адаптира в нови територии.

 

►Вижте къде и кога да гледате: СТУДЕНО ОТМЪЩЕНИЕ►

 

Добави описание

 


Филмът е заснет в изключително необичайна среда – затрупаните с метри сняг планини на Колорадо, в които се гуши малкото ски-градче Кихо. Пътят от Денвър до Кихо е около 3 часа и се поддържа собственоръчно от Лийм Нийсън и неговия снегорин – последен модел машина, способна да изчисти всяка снежинка или престъпник от околността.

 

 

Нелс Коксман е порядъчен и трудолюбив гражданин, който дори печели наградата “Човек на годината”. Непосредствено след това, обаче, синът му е открит мъртъв от свръх доза хероин.  Само че той въобще не е наркоман и баща му ще потърси виновните сред местните престъпни среди. Не след дълго важни елементи от клана започват да изчезват един по един, което разпалва война за територия между белите, индианците и… Нелс.

 

Добави описание

 

Стилистично лентата наподобява филмите на братята Коен и Мартин Макдона – заснет в невероятните пейзажи на Скалистите планини и напоен с черен хумор, историята се движи бързо и разкрива множество необичайни герои. Самият Лиъм Нийсън не е много по приказките, а по действията, и скоро ще стигне до дъното на убийството. Виновните ще бъдат наказани един по един…

 

Добави описание

 

►Вижте къде и кога да гледате: СТУДЕНО ОТМЪЩЕНИЕ►

 

Филмът е с продължителност 119 минути и вече е във всички киносалони в страната, разпространява “Лента”.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Студено Отмъщение