Актуално В програмата

Черешката на тортата тази седмица ще бъде чаровната Мира Добрева

Добави коментар

Черешката на тортата тази седмица ще бъде чаровната Мира Добрева
„Черешката на тортата” продължава с петата си поредна седмица, която и този път е изпълнена с любов, радост и сълзи.

Черешката на тортата Още от първата вечер компанията започва с танци, и то не какви да е, а народни... Стефан А. Щерев, водещият на „Последно 10” в „Станция Нова”,  крие неподозирани заложби. Първият домакин в понеделник, 4 юли, е Райна Налджиева, избрана за „Мис България – Свят” през 2003 г.. Оказа се, че специално заради шоуто тя влиза в кухнята за първи път и прави опит да сготви ясния от традиционната българска кухня. Красивата дама посрещна гостите си във вила край София.

Със съчетание от италианска и мексиканска кухня смая гостите си Галя, частицата от несъществуващия вече дует „Каризма”. Още на втората вечер всички задръжки паднаха. Галка беше подготвила изненада с провокативни въпроси, от които всеки научи неща един за друг, който не предполагаше, че съществуват... Стефан А. Щерев приготви изцяло морска кухня, като и той смая гостите си с две изненади.

Като вълшебна може да се определи вечерта при Орлин Горанов. Дамите от компанията признаха, че никога не са се чувствали така. Изпълнителят на „Светът е за двама”, „Детски спомен” и „Да започнем отначало” Горанов имаше огромна изненада,  а гостите имаха удоволствието да попеят в един глас с него.

Но черешката на тортата тази седмица ще бъде чаровната Мира Добрева. Тя направи една истинска родопска вечер, за която гостите не успяха да сдържат сълзите си...


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Седмица на черешите в „Черешката на тортата“

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон