Актуално В програмата

“Черешката на тортата” представя черешките на тортата

Добави коментар

Тази седмица (5 - 9 септември ) в “Черешката на тортата” изненадата идва от главния готвач Иван Манчев…
Тази седмица (5 септември - 9 септември ) в  “Черешката на тортата”   изненадата идва от главния готвач Иван Манчев…

В последната за този сезон седмица в „Черешката на тортата” участват най-добрите кулинари, избрани от зрителите на Нова ТВ – Катето Евро, Дичо, Жени Калканджиева, Камен Во и Камелия Воче.

“Черешката на тортата”Първият домакин – Катето Евро, вдигна летвата от самото начало като приготви за гостите си изобилие от различни ястия, организира две изненади и им създаде много настроение. Новата водеща в “Станция Нова”, която ще гледаме от 4 септември, направи типично български ястия – чушки с доматен сос, боб в гърне, шпиковано свинско с ябълки, питка, която в голяма степен е като баница, известните си люти чушлета, патладжани със сирене, истински десетрт с домашен пандишпан и домашна вишновка.

Актрисата от “Оркестър без име” и риалити звезда от “ВИП брадър” показа тайните на нейната градина, събра приятелки и като първа изненада организира трио по синхронно плуване….

Дичо, във вторник,
заведе гостите до къщата си в Лозен, разкривайки тайната на добрата си форма, показа семейната градина и събра всички плодове и зеленчуци от там. Изпълнителят на “Ледено момиче” реши да приготви много интересен и лесен десерт – тип торта, а също риба със листа от смокиня, пълнена пак със сладко от смокини, орехи и други подправки… Направи домашно песто, два вида салата – едната с оризови спагети и кълнове, другата – с домашни розови домати и скариди на скара. Дичо не успя много да изненада гостите си с изненадата, защото … пя, но пък успя да ги трогне и развълнува. Гостите поплакаха, посмяха се и изкараха една наистина вкусна вечеря.

Мъжът и детето си представи Жени Калканджиева на компанията. В сряда тя заведе всички офиса си и показа къщата си. Красавицата също беше подготвила много амбициозно меню: шпиковано агнешко, гъши дроб с боровинки и още много неща. Жени сервира десерта си по най-нестандартния начин – върху полуголи тела на манекена – мъж и жена.

“Черешката на тортата”

Камен Воденичаров направи посрещането в известния бар. Куланарната му програма беше изцяло от балкански манджи: пълнен домат с телешка кайма, кьопоолу от патладжан, салата с печени чушки, които сам изпече на чушкопек. На вечерята Камелия и Дичо поспориха за положението в България, за кризата в държавата. Камен изненада гостите с пеене. Жени се опита да свири на тромпет, а всички останали пяха с много настроение.

Последният домакин за лятото и сезона – Камелия Воче,
надмина всички, като реши да пазарува не в България, а чак в Италия. Тя отлетя за Рим рано сутринта, купи необходимите продукти, предимно рибни – октоподи, калмари, лобстери. ..  Там тя се срещна със стари приятели и си спомни за живота в Рим. Пазарът и отне няколко часа, върна се в България и започна да готви огромния списък с все нестандартни ястия...

 Тази седмица (5 септември - 9 септември ) в  “Черешката на тортата”   изненадата идва от главния готвач Иван Манчев…

В тази седмица обаче изненадата идва от главния готвач Иван Манчев. Той не само коментира как се справят Катето, Дичо, Жени, Камен и Камелия, но и готви специално за зрителите лесни, бързи и много вкусни неща. Във всеки епизод майсторът ще прави по 1-2 ястия, а в самия край на сезона беше подготвил специална изненада за петимата финалисти.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции