Актуално В програмата

Chef Силвена Роу дава своята златна MasterChef престилка на впечатляващ хоби-готвач

Добави коментар

В четвъртия ден от кастингите на MasterChef, зрителите на bTV ще видят разнообразие от характери, хора, които следват мечтите си и такива, които са дошли в най-голямата кухня на България, убедени във възможностите си.

В четвъртия ден от кастингите на MasterChef – във вторник от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят разнообразие от характери, хора, които следват мечтите си и такива, които са дошли в най-голямата кухня на България, убедени във възможностите си. Вкусовете, които ще опитат Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще ги върнат в щастливи моменти от детството, ще ги накарат да възкликват от удоволствие и да раздават заслужени комплименти на хоби-готвачите. Мисис България ще се опита да докаже на журито, че дори и най-красивите българки могат да бъдат страхотни кулинари, а Chef Роу ще удостои някого с най-високата си оценка – златната престилка на MasterChef.

 

Добави описание


В деня на Освобождението на България дама в автентична носия ще припомни красотата на традиционните вкусове. Чужденка, избрала страната ни за свой дом, ще поднесе на журито класически роден десерт, а благороден мъж ще заяви, че мечтае да спечели приключението  MasterChef, за да помага на съгражданите си. Изпитани ястия от рецептурника на баба ще се редуват с рискови начинания, сълзите – с гордост и щастие, а страстта и „симплистичността“ не винаги ще са сигурен залог. 

 

Добави описание


Какво са подготвили кандидатите за престилки, титлата и голямата награда от 100 000 лева. за първото си представяне пред журито, как най-добре се пази традицията и кой ще заслужи златната престилка на Chef Силвена Роу – във вторник от 21:00 часа в MasterChef по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Мария Жекова e новият MasterChef на България

Стартира битката за големия финал в „MasterChef“

Нела Тинчева напусна „MasterChef“ преди полуфинала

Хоби-готвачите в „MasterChef“ се борят за място на полуфинала

Цветелина Томиъм напусна „MasterChef“