Актуално Други

"Часът на мама" стана на 1 годинка

Добави коментар

"Часът на мама" стана на 1 годинка. Ива и Боги ще са специални гости в собственото си студио.

В сряда  на 15 октомври ще видим празничното издание по случай първия рожден ден на “Часът на мама”. И като на всеки истински рожден ден и на този ще има време за развносметка, изненади и много приятели.
За първи път в историята на “Часът на мама” предаването ще открият две тайнствени дами. Кои са те и какви изненадващи снимки ще покажат за първи път в ефир?

Часът на мама стана на 1 годинка

В края на първа част неочакваните гостенки –водещи ще коментират каузите, зад които застана  “Часът на мама” през първата си годинка  – кампанията на Уницеф и Памперс и подкрепата за изграждане на градинката на “Часът на мама”.

През цялото предаване бавачката Галя, заедно с децата на водещите ще подготвят студиото за парти – ще надуват балони; ще правят торта и украса.

Във втората част на предаването ще видим  видео “Различните родители” – колаж от най-интерсените и нестандартни родители, които са  гостували в шоуто.

Гост в първата  част ще бъде Мадлен Алгафари. С нея водещите ще говорят за съвременните отношения между родители и деца, за връзката с традициите,  за това дали се е променила ролята на родителя през годините, а също и дали това че сме по-различни ( етнически, религиозно и сексуално) ни прави по-лоши родители.

Във  втората  част ще стартира официално „Женския клуб”! Женски клуб става запазена марка на „Часът на мама” и се превръща в традиция. Клуб на успелите, модерни, образовани дами, които заемат отговорни позиции и от които  зависят промените в обществото.  Екипът на “Часът на мама” вярва, че жените освен майки и съпруги са и личности, които имат своите интереси, хобита, професии и , че едното е неизменна част от другото.

В  празничния Женски клуб са поканени  три успели в професията си дами - Паола Хюсеин от 24 часа-  и Мира Баджева – гл.редактор на „Жената днес” и Антония Първанова – евродепутат по въпросите на здравеопазването в Комисията по околна среда, здравеопазване и безопасност на храните.  Водещи и гостенки ще коментират как изглежда съвременната жена, от какво се интересува, как се справя с живота, как се реализира, как съчетава ролята на майка с професионалните си ангажименти.. И   научи ли се българката да отделя време за себе си.

В края на предаването режисьорката ще изненада водещите с материал , за който те не подозират!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък