ТВ анонси Zone Romantica

„Чаровникът” ще продължава да ви омайва и през август

Добави коментар

Продължават по Zone Romantica: Чаровникът, Загадките на любовта, Чуй, хубавице, Жена


Продължават по Zone Romantica: Чаровникът, Загадките на любовта, Чуй, хубавице, Жена


ПРОДЪЛЖАВА: Чаровникът
(El Encantador)

Всеки делничен ден, 10:40, 20:30 и 02:40
Омнибус, всяка неделя, 13:20


Чаровникът Това е историята на един мъж със скромен произход, който се превръща в най-големия измамник в историята на страната. Роландо Кастаньо е смел, с бизнес нюх и очарователен за жените. С незначителни усилия той успява да спечели доверието на всички хора, които среща.

През август...
Когато Роландо решава, че е време да напусне дома на семейство Кихано, той им оставя нещо за спомен, което някой ден ще им създаде големи неприятности. Но е твърде късно за Хуан Игнасио, който открива, че вече се е забъркал в големи проблеми и мръсните пари го подтикват да сложи край на партньорството между тях двамата.

Междувременно, докато подозрението расте сред много хора, и по-конкретно Марко и Луиса, Роландо разбира, че трябва да предприеме по-крайни и жестоки мерки, за да запази измамата си в тайна. Но след като репортерката Виктория Линеро е по следите му и има доказателства за тайнственото му минало и загадъчния му партньор, дали скоро очарователният мошеник няма да бъде разобличен?
 

ПРОДЪЛЖАВА: Загадките на любовта
(Misterios del amor)
Всеки делничен ден, 19:35 и 22:10


Загадките на любовтаКогато Амарелис осъзнава, че чувствата на Емилио към Дебора са по-силни от всякога, тя взема трудното решение да сложи край на връзката си с него.

А докато Октавио обявява, че клиниката ще бъде продадена, Каролина чува случайно шокиращ разговор относно бащинството на бебето, което носи.

Междувременно, ситуацията за Франсиска става критична, когато е взета за заложница в клиниката и срещу нея е насочен пистолет. Джейсън рискува живота си, за да я спаси. Но дали ще има щастлив край за злополучната двойка? 
ПРОДЪЛЖАВА: Чуй, хубавице
(Oye Bonita)

Всеки делничен ден, 17:45 и 21:20
Омнибус, всяка неделя, 07:55


Чуй, хубавице Развълнувайте сърцето си с очарователния талантлив младеж Мончи Маестре, скромно момче с големи мечти да стане преуспяващ певец. С новите епизоди на тази теленовела Zone Romantica продължава да разказва историята на идеалиста и щастливо младо момче, опитващо се да се превърне в звезда.
През август...
Диана се опитва да превъзмогне ужасните новини на Кики за мистериозното изчезване на Мончи с приятелката му Мириъм. Мануел осъзнава, че трябва да докаже на майка си, че не е гей – като заяви любовта си към Макарена пред цялото училище!
През това време Жозефа поднася тревожни новини на Вито, но Конча планира да пощади чувствата на всички.

 
ПРОДЪЛЖАВА: Жена
(Woman)

Всяка събота и неделя, 17:50 и 00:00

Заснет на фона на бляскавия Рио де Жанейро, сериалът на Zone Romantica „Жена” проследява успехите и неуспехите на две жени, които са блестящи лекарки, но много различни личности.

Марта и Кристина работят в гинекологична клиника. Те са различни поколения, но са професионалисти, движени от страстта и любовта към работата си. Всеки ден те се срещат със страданието и радостта, борейки се срещу неетичното и неморално поведение и откривайки отново във всеки следващ пациент стойността и удоволствието от рутинните предизвикателства. Двете лекарки се сблъскват с разнообразни проблеми като евтаназията, синдрома на Даун, изневярата, медицинските грешки, раждането и предразсъдъците.

В ежедневните си битки двете жени трябва да се справят с мечти и разочарования, често поставяйки човешките взаимоотношения и работата си над личния живот.

Но Марта и Крис също имат своите мечти. Марта е работила в продължение на 40 години и не може да се реши на пенсиониране, за да реализира многобройните планове, които имат със съпруга й. Крис, от друга страна, е млада, необвързана и романтична. Тя се опитва да намери баланса между кариерата и търсенето на истинската любов. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чуй, хубавице , Чаровникът , Загадките на любовта

„Загадките на любовта” продължава по Zone Romantica и през април