Лица За звездите

Чарли Шийн аут от „Двама мъже и половина”

Добави коментар

Чарли Шийн е уволнен от екипа на комедийния сериал „Двама мъже и половина”, обяви официално филмовата компания Warner Bros.
Чарли Шийн аут от „Двама мъже и половина”Чарли Шийн е уволнен от екипа на комедийния сериал „Двама мъже и половина”, обяви официално филмовата компания Warner Bros. В комюникето се посочва, че актьорът Чарли Шийн се е „предал на саморазрушението”, а заради неадекватните си реакции е провалил нееднократно снимките на хитовия ситком.

Това окончателно слага край на надеждите, че в крайна сметка двете страни могат да стигнат до споразумение, както и на слуховете, че „Двама мъже и половина“ може да достигне дори до 10-и сезон. Самият Чарли Шийн реагира мигновено и в типичния си стил отсече пред изданието TMZ: „Благодаря ти, Боже! Най-сетне съм свободен!”. Все още няма информация дали и самият сериал ще бъде прекратен или ще се търси заместник на вече бившата звезда в каста му.

Чарли Шийн обаче едва ли ще остане без работа – милиардерът Марк Кубан, който притежава тв мрежата HDNet, разкри, че двамата преговарят актьорът да стартира свое собствено предаване в канала му. По всяка вероятност става дума или за риалити, или за ежедневно токшоу.

Наскоро  известна порнозвезда огласи, че чака дете от Шийн.
Изпаднал в безизходица, Чарли Шийн се върна при първата си съпруга - актрисата Денис Ричард, от която също има две деца. В знак на благодарност Шийн купи на Ричардс къща в Бевърли Хилс за 7.5 млн. долара.  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чарли Шийн , Двама мъже и половина

На 19 февруари 2015 г. слагат край на "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн иска да се върне в сериала "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн любовен консултант в ТВ шоу

Мила Кунис в "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн