Актуално В програмата

Четири премиери в Деня на Дисни на 26 декември

Добави коментар

Зрителите ще се потопят във вълнуващия свят на Дисни с обичани герои и невероятни подвизи на 26 декември

Любимият на малки и големи Ден на Дисни ще донесе празнична магия и коледно настроение на 26 декември по NOVA с цели четири премиерни заглавия. Истински приключения, големи открития и много забавни моменти ще осигурят търсенето на алтернативно измерение в „Гънка във времето”, изпитанията пред истинското приятелство в „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух”, новите приключения на семейство Пар във „Феноменалните 2” и пътуването на Клара към миналото в „Лешникотрошачката и четирите кралства”. Финалът е запазен за силната воля на едно момче, което безкрайно обича семейството си в „Железният Уил”.

Феноменалните 2

Феноменалните 2

Старт на Дисни маратона в 12:30 ч. ще постави премиерата на номинираната за „Оскар” анимация „Феноменалните 2”.

Образът на супергероите е сринат и само добра кампания може да им върне предишния блясък. Хелън Пар е избрана да се превърне в новото лице на добрите, на които всички могат да разчитат. Тя е призвана да помогне на друг екип от супергерои, но за целта трябва да напусне семейството си, а Боб остава вкъщи, за да се грижи за децата.

Всичко се проваля, когато нов злодей поставя в опасност целия свят. Но семейство Пар никога не бяга от предизвикателства.

Гънка във времето

Гънка във времето

Празничната програма продължава с историята на Мег Мъри, нейният по-малък брат Чарлс Уолъс и техния приятел Калвин, които тръгват на бурна експедиция в търсене на баща им, който е световноизвестен физик в „Гънка във времето” от 15:00 ч.

Създателите на „Красавицата и Звяра” и „Книга за джунглата” са претворили класическия роман на Маделин Ленгъл в приключение, което превръща децата в герои на своите родители, а Рийз Уидърспун, Опра Уинфри и Крис Пайн ще променят законите на физиката.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

Третата премиера в Деня на Дисни ще срещне зрителите с „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух”. В 17:00 ч. Юън Макгрегър влиза в ролята, за която много деца копнеят – тази на момчето, което може да говори със своите играчки.

Той, обаче, е изгубил пътя към приятелите си и към сърцата на съпругата и дъщеря си, но един истински приятел ще му помогне да си спомни колко ценно е приятелството.

Лешникотрошачката и четирите кралства

Лешникотрошачката и четирите кралства

Празничната атмосфера ще допълни премиерният филм „Лешникотрошачката и четирите кралства”, който ще срещне зрителите с Клара и ще ги отведе на пътешествие в непознати земи в търсене на вълшебен ключ. В 20:00 ч. тя ще се срещне с управниците на три кралства, където цари мир и хармония, но в четвъртото властва тиранична господарка, която заплашва да започне война.

В ролята на Клара зрителите ще видят младата актриса Макензи Фой, а приказния свят ще допълнят изпълненията на Кийра Найтли, Морган Фрийман и Хелън Мирън.

Железният Уил

Железният Уил

Вечерта ще завърши с обичаната и вдъхновяваща история в приключенската драма „Железният Уил” от 22:00 ч. Смъртта на баща му ще превърне младо момче в глава на семейството, което има проблеми. За да не загуби семейното имущество, Уил ще се впусне в опасно състезание с шейни теглени от кучета – той ще разчита само на своята силна воля и на верните си хъскита, а участието му се превръща в събитие.

Не пропускайте да станете част от вълнуващия свят на Дисни на 26 декември по NOVA.

Железният Уил | Iron Will (1994)

Вижте повече

Железният Уил | Iron Will (1994)

Железният Уил, в типичен за Disney стил, е изграден около историята за младия Уил Стоунман, който се впуска в надпревара с теглена от кучета шейна с...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гънка във времето , Историята на Кристоф , Феноменалните 2 , Лешникотрошачката и четирите кралства , Железният Уил