Лица Други

Церсей Ланистър печели по 48,000 долара на минута

Добави коментар

Лина Хийди печели по 48,000 долара на минута в ролята на Церсей в 8 сезон на “Игра на тронове“.

Тази статия съдържа спойлери за сезон 8, епизод 5 на “Игра на тронове“.

В понеделник в епизода на “Игра на тронове“, предпоследният епизод от цялата поредица, Църси Ланистър (Лена Хийди) загина в прегръдките на брат си близнак Джайм Ланистър (Николай Костер-Валдау), докато Червената цитадела се срутва около тях, след като Денерис Таргариен
(Емилия Кларк) подпали целия Кралски чертог с помощта на последния ѝ дракон.

 

Лена Хийди е играла Церсей през всичките осем сезона на  “Игра на тронове“ и печели купища пари, като майсторски гледа през прозорци, върти интриги и пие вино колкото тежи.

 

Добави описание

 

Според The Hollywood Reporter, Хийди - заедно с останалите пет главни актьори, Кларк, Костер-Валдау, Кит Харингтън и Питър Динклидж - е получил по 1,2 милиона долара за епизод.

 

Последният сезон има само шест (по-дълги) епизода, но Fox News сметна всичко и откри, че от общо 432 минути, Хийди се появява само за около 25 минути, в три епизода. Това означава, че актрисата е взела около 48,000 долара или около 83,798 лева за всяка минута, в която е била на екрана.

 

Важно е да се отбележи, че Хийди е свършила много повече работа от това, което се появи на екрана. Трябва да се отбележи, че Лена почти със сигурност е играла в повече от 25 минути, въпреки че това е всичко, което се появява на екрана, трябва да се има предвид, че повечето сцени са заснети няколко пъти и някои сцени са изцяло изрязани от финалите епизоди.

 

Но дори и тя призна на британския радио водещ Крис Еванс по-рано тази година: “Работя само по 15 дни на година! Винаги съм в Белфаст в стая.”

 

След излъчването на епизода, Хийди сподели пост в Instagram, в който отдаде почит на нейния хитър персонаж.

 

“Тя си отива. Беше забавно и откачено”, пише тя. "Аз я обичах. Благодарна съм за възможността. Много съм благодарна за вашата насърчителна и подкрепяща любов по пътя. А сега нейната стража приключи (знам, че нямаше да успее, Нощната стража нямаше да я иска .. но все пак..)”

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лина Хийди , Игра на тронове

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"

HBO Max пусна официален тийзър на Домът на дракона

Мейзи Уилямс разкри дали би се завърнала в ролята на Аря Старк

HBO похарчи 30 мил. долара за предистория на "Игра на тронове"

Мат Смит: "Домът на дракона" няма да се опитва да копира "Игра на тронове"