Актуално В програмата

„Черешката на тортата“ се превръща в празник за душата и сетивата

Добави коментар

Мисис България Свят 2018, двама журналисти, народна певица и собственик на верига ресторанти за бургери творят кулинарни шедьоври следващата седмица по NOVA

Зрителите ще станат свидетели на необикновени рецепти и домашен уют, гарнирани с емоционални изповеди и трогателни моменти следващата седмица в „Черешката на тортата“. Домакини от понеделник до петък ще бъдат Мисис България Свят 2018 Яна Средкова, журналистите Виолета Манчева и Костадин Филипов, царят на уличната храна Димитър Добрев и фолклорната певица с топла усмивка Мария Чакърдъкова. За безупречното изпълнение на всеки детайл в кухнята както обикновено ще следи кулинарният гуру шеф Иван Манчев.

Текст от potv.bg

Първа в ролята на домакин влиза Мис България Свят 2018 и Мисис Европейски съюз 2019. Яна Средкова, за която благородните каузи не са чужди, се придържа към здравословния начин на живот и ще приготви отбрано меню, част от което ще бъдат специална погача, брускети от патладжан и приказен десерт. Помощник в кухнята ще бъде млада дама, която е една от най-големите гордости в живота на Яна. Колко взискателна може да бъде една майка, каква е тайната на столетието и кой ще се окаже най-пластичният гост на дансинга, ще стане ясно в понеделник.

Текст от potv.bg

Във вторник е ред на журналистката Виолета Манчева. Тя е подготвила специално планинско преживяване за компанията в с. Рибарица, което ще ги откъсне от забързаното ежедневие. Виолета ще поднесе съвременен прочит на традиционна българска вечеря, за което е готова да получава комплименти от всички. Тя ще опита да сключи шеговита сделка с шеф Манчев, но ще успее ли да го убеди? Подаръците за гостите ще бъдат подбрани с вкус и внимание към детайла, а изненадата ще трогне всички.

Текст от potv.bg

В сряда зрителите ще влязат в дома на още един журналист. Костадин Филипов ще се постарае да се превърне в най-добрия кулинар сред водещите. Той ще внесе хармония с подчертано италианско меню, повлияно от местата, които е посещавал. За Костадин ще бъде важен личният почерк в храната, особено в десерта и салатата. На масата ще се завържат разговори за сладки спомени от детството и пътешествия, ще стане ясно и как домакинът е открил любовта си към писането. За финал Костадин ще уцели право в сърцето гостите с подаръка и специалния си неочакван гост.

Текст от potv.bg

Димитър Добрев, собственик на верига ресторанти за бургери, в четвъртък ще изнесе кулинарен урок със 8-степенно гурме меню. Домакинът ще разходи своите гости по света, като ще наблегне на азиатската му част. Кухнята на Димитър ще се превърне в изкуство, подправено с прецизност и нетипични ястия като кристален хляб, севиче от фагри и дъмплинги. Предстоят истории за любовта към готвенето, хубавата храна и добро настроение. Ще оценят ли, обаче, гостите нетрадиционното меню на Димитър и каква българска изненада с ексцентрична нотка очаква компанията?

Текст от potv.bg

Кулинарното дерби ще закрие наследницата на Николина Чакърдъкова – Мария. Народната певица с чаровна усмивка ще отвори сърцето си и ще посрещне останалите участници във фамилната къща в Гоце Делчев. Мария ще бъде леко притеснена, но няма да се поддаде на напрежението и противно на очакванията, ще сготви вечеря с модерен привкус. Тя е приготвила няколко специални изненади за гостите, които истински ще ги поласкаят. Какво е усещането музиката да те тегли неустоимо и възможно ли е Мария да бъде похвалена от най-педантичния участник, ще стане ясно в петък.

Тежка ли е кулинарната корона? Кой от гостите ще бъде енигмата на седмицата? Спада ли пеенето към един от талантите на Костадин Филипов? Трудно ли се живее в сянката на известен родител? Кой ще грабне победата? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Кухнята на Ада влиза в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ отключва въображението следващата седмица

„Черешката на тортата“ открива сезона с нова порция изненади и вкусни изкушения

„Черешката на тортата“ сервира микс от забавление и пикантни откровения

„Игри на волята: България“ внася празнична атмосфера в „Черешката на тортата”