Лица За звездите

Цеца Величкович: Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко

Добави коментар

"Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко. Никога обаче не тълкувам сънищата - аз съм човек на реалността", заяви сръбската фолк звезда Цеца Величкович пред...
"Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко. Никога обаче не тълкувам сънищата - аз съм човек на реалността", заяви сръбската фолк звезда Цеца Величкович пред Мартин Карбовски по Нова телевизия.

Цеца Величкович: Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко

"Минала съм през много неща през живота си, това е като холивудска приказка. Имам брак зад себе си, две прекрасни деца, голяма любов, тъжна житейска история. Просто човек не е в позиция да влияе, да промени или заобиколи нещата в живота. Надявам се, че отново ще се влюбя. Мисля, че човек може да обича, докато е жив. Любовта не се търси, тя се случва. Мъжете обаче не обичат силните и самостоятелни жени, защото някои от тях не са сигурни в себе си. Моят покоен мъж обичаше точно това в мен. На него му беше нужна самоуверена и силна жена",заяви певицата.

"Не си задавам въпроси за убийството,
няма връщане назад. Посветена съм на децата си, искам да ги направя добри хора, да ги образовам и това е смисълът за мен. Разбира се, че виждам Аркан в тях. Те имат смесени черти - и мои, и негови".

"Интересувам се от политика само като гражданин. Аз съм човек на изкуството. Сърбия трябва да е част от Европа и е на прав път. Не трябва да има разделение - едни да са част, а други не от Европа. Да, националист и патриот съм. Уважавам всички религии и нации. Който не уважава своите, не уважава и другите", допълни Цеца.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цеца Величкович , Тази събота , Карбовски директно

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости