Инфо ТВ канали

Cartoon Network

15 коментара

Cartoon Network приютява някои от най-забавните и интересни анимации с хитови заглавия като Бен 10, Флапджак, Ед, Ед и Еди, Роботбой. Фийдът на Cartoon Network, RSEE (за Русия и Югоизточна Европа) покрива територията на България, Босна и Херцеговина, Хърватска, Македония, Черна гора, Сърбия, Словения, Русия и Общността на независимите държави.

Cartoon Network е най-доброто място за безкрйни забавления и приключения. Приютявайки най-любимите анимации като Скуби Ду, Бен 10 и Домът на Фостър за въображаеми приятели, каналът е изпълнен с безброй шеги и истории за приятелства, които ще ви разсмиват  от сърце! А ако това не ви е достатъчно, можете да гледате най-новите приключенски заглавия като Бакуган и Междузвездни войни: Войната на клонингите, които само ще ви карат да искате още. Гледай Carton Network и сам реши кой георй си! Дали си с приключенската душа на Флапджак? Или си безстрашен като Бен? Навярно добър като Каспър? Който и да си и каквито и анимации да харесваш, потопи се в света на Cartoon Network за нонстоп забава, смях и безкрайни приключения! Cartoon Network от изгрев до здрач – настроение без ограничение във възрастта – освободи анимационния дух в себе си с най-близкия телевизорa

Cartoon Network приютява някои от най-забавните и интересни анимации с хитови заглавия като Бен 10, Флапджак, Ед, Ед и Еди, Роботбой. Фийдът на Cartoon Network, RSEE (за Русия и Югоизточна Европа) покрива територията на  България, Босна и Херцеговина, Хърватска, Македония, Черна гора, Сърбия, Словения, Русия и Общността на независимите държави.

Cartoon Network се гледа на 22 езика на 27 отделни фийда, покриващи 160 страни и над 200 милиона домакинства. Cartoon Network е канал от портфолиото на Търнър Броудкастинг Инк., дружество на Тайм Уорнър.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър