Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 5 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Клара прави парти заради Адриан. Вижте какво ще се случи в епизод 5 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 13 септември 2021 по bTV.

© ARD

Клара решава да организира малко парти по случай рождения си ден, на което иска да се сближи с Адриан. Когато Адриан съобщава на Клара, че може да дойде на партито по-късно заради служебна среща, Мели поставя дъщеря си в неловка ситуация пред Адриан...

Алфонс е купил кола на Клара и моли Мели да не казва на дъщеря ѝ. Хилдегард дава ясно да се разбере на Алфонс пред Андре, че според нея подаръкът му за рождения ден на Клара е малко прекален.

Шарлота предлага на Вернер и Фридрих да инвестират в разширяване на фитнес съоръженията с отделна зона за физиотерапия, вместо да планират къщичка на дървото. Когато Дезире научава за това, тя прави дръзка забележка на Нилс.

Всичко по темата вижте в potv.bg
© ARD

Наташа застава плътно зад Михаел. Тя го успокоява, че отново ще се радват на живота след това, но трябва да напуснат страната.

Майкъл дава ясно да се разбере на Фридерике пред Наташа, че нищо и никой не може да го раздели със съпругата му. Фридерике иска да манипулира показанията на Беатрис в съда и ѝ предлага пари. Но Беатрис се придържа към истината и оневинява Михаел

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 15 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 14 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 13 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 12 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 11 сезон 12 какво ще се случи?