Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 37 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 28 октомври 2021 по bTV.

Дезире е вбесена, след като прочита любовното писмо на Клара. Тя обаче се вслушва в съвета на Беатрис и не разкрива чувствата на Клара пред Адриан. Дезире измисля блестящ метод, за да попречи на Клара да играе баскетбол с Адриан. Тя замества Клара и се преструва, че си е наранила глезена по време на мача. Адриан разбира какво тя прави малко след като я отнася в апартамента си. Следва кавга, която завършва със страстен емоционален изблик. Докато Адриан се дразни, че отново се е забъркал с Дезире, тя му пише любовно писмо. Адриан намира любовното писмо на Дезире.

Нещо напълно неочаквано се случва, когато Беатрис мисли за съдбата си в уязвим момент: Когато Мели изсипва горещ чай върху полата ѝ, Беатрис усеща лека болка в крака си. Беатрис иска да знае дали само си е въобразила болката.

Оскар се справя по-добре, но все още се нуждае от бастун, за да ходи. По време на разходка с Тина той се натъква на поредния капан за животни. Малко след това те срещат човека, който е поставил отровния капан.

Алфонс пътува до Лондон, за да помогне на зет си Хендрик.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?