Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 36 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 27 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Клара се превръща в трън в очите на Дезире, тъй като от нейна гледна точка тя прекарва твърде много време с Адриан. По време на разговор с Беатрис Дезире осъзнава, че трябва да продължи да се разбира с Клара. В резултат на това тя се прави на полезна, като предлага подкрепата си за планираното празненство по случай откриването на студиото. Клара, от друга страна, остава мълчалива, когато Дезире се опитва да я разпита за чувствата на Адриан. Дезире умело се заиграва с Адриан на партито за откриването, като дори го убеждава да танцува с нея. По-късно обаче Адриан танцува с Клара.

Тина и Оскар отново са заедно и са по-щастливи от всякога. Въпреки че Дейвид изглежда напълно дистанциран и незаинтересован, очевидно е, че тази новина му оказва влияние. Докато Оскар и Тина се радват на щастието си, Дейвид се бори с тъгата си.

Вернер желае да закупи блок земя от общината, за да разшири голф игрището си. Когато Вернер и Андре са на път да подпишат договора за покупка, Фридрих се намесва с помощта на Беатрис. Мели все повече харесва Андре.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?