Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 33 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Мели се опитва да запази здравословните си проблеми в тайна. Вижте какво ще се случи в епизод 33 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 22 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Дейвид иска отново да признае любовта си на Тина и я изненадва със спонтанна целувка. Тина дава да се разбере, че двамата нямат общо бъдеще. Малко по-късно Оскар предлага пътуване в планината, което да продължи няколко дни. Той очаква отказ, но Тина, за негово учудване, приема.

Деликатните думи на Адриан оказват влияние върху Клара. В резултат на това Алфонс казва на внучката си да изрази чувствата си към Адриан. Тя обаче има резерви относно това да остави любовно писмо в апартамента му. Клара сънува, че Адриан ѝ признава любовта си. На сутринта Дезире се отнася лошо с Клара. Тина е изненадана.

Мели има сериозни здравословни проблеми, които иска да скрие от останалите . Само Клара е наясно с това и тя ѝ казва да остави Михаел да я лекува. Мели най-накрая признава на Михаел, че е биполярна.

Фридрих се дразни от нежеланието на Адриан да организира състезание за ретро автомобили. Вернер предлага на Фридрих подкрепата си, ако той гласува за разширяване на голф игрището му.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?