Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 31 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Чрез един сън Тина осъзнава, че изпитва силни чувства към Дейвид. Вижте какво ще се случи в епизод 31 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 20 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Дейвид няма представа, че Тина е станала свидетел на признанието му в любов към нея. Тина е напълно изненадана и първоначално не смее да говори с него за това. Чрез сън обаче тя открива, че изпитва чувства към Дейвид. Оскар е планирал романтична разходка с Тина за следващия ден - но тя прекратява връзката си с него, за да се справи с чувствата си...

Клара се дразни от арогантността на Дезире, която си позволява да се изживява като героиня пред Адриан. Когато малко по-късно Адриан обмисля да заживее с Дезире пред очите на Клара, тя е шокирана.

Шарлот и Нилс се сдобряват. Пиа не е доволна от това. Тя, от друга страна, отказва да отстъпи и твърди, че Шарлот е упражнила насилие над нея от накърнена гордост.

Когато Тина отива да признае любовта си на Дейвид, Пиа излиза от спалнята му само по риза. Хилдегард се опитва да развесели Тина след неуспешното ѝ признание в любов.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?