Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 28 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 28 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 15 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Люсиен твърди, че е отровил Клара. Тъй като Клара е смаяна и покрусена от предполагаемото си отравяне, Люсиен разбира, че тя всъщност не знае нищо за "Кръста на великата благодат". Въпреки това той я оставя да повярва, че може да умре. Тя ще получи антидота, само ако му помогне да възстанови скъпоценната антика. Междувременно Дезире и Беатрис решават да загърбят различията си и заедно да продадат кръста. Малко по-късно Дезире научава за изнудването на Люсиен на Клара и се оказва пред дилема.

Шарлот вижда Пия и Нилс на танцова репетиция заедно. Тя забелязва, че Пия е хвърлила око на приятеля ѝ. Когато Пиа действително се осмелява да флиртува с него, Нилс иска да й намери друг партньор за танци.

Тина позволява на Дейвид да я заснеме, за да привлече вниманието към имейл адрес за потенциални поръчки на пайове. Изпълнена с очаквания, тя получава близо 20 поръчки още на следващия ден.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?