Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 27 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Клара няма представа какво планира Люсиен зад гърба ѝ. Вижте какво ще се случи в епизод 27 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 14 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Клара няма представа, че Люсиен използва пътуването до Бразилия и срещата с известния дизайнер като претекст да я използва като куриер за античния кръст. Когато Дезире решава да открадне скъпоценния кръст от Люсиен, тя е хваната от майка си. Малко по-късно Люсиен забелязва кражбата и обвинява Клара, че е взела кръста.

Тъй като във "Фюрстенхоф" се провежда празнество, Нилс и Пиа искат да репетират известния танцов номер от филма "Мръсни танци". По време на репетициите те се сближават. По-късно Пия признава на Оскар, че харесва Нилс.

Въпреки че Давид иска да забрави чувствата си към Тина, Дезире му дава идея как все пак да спечели сърцето ѝ. Той предлага на Тина да превърне блога си за готвене в малък бизнес и да предлага пайовете си за продажба.

Когато Мели научава, че е била измамена от Андре, тя приема това с чувство за хумор. Въпреки това тя го моли да ѝ сготви нещо като малка компенсация.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?