Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 13 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Клара ще придружи Дезире в Швейцария Вижте какво ще се случи в епизод 13 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 24 септември 2021 по bTV.

Адриан отказва поканата на Дезире да отиде в Швейцария, защото разбира, че тя иска само да се възползва от него, за да може да пренесе черни пари оттам в Германия. След това Дезире го лъже, че парите са ѝ необходими за лечението на майка ѝ. Но тъй като Адриан не може да получи 200 000 евро набързо, Дезире се опитва да убеди Клара да я придружи до Швейцария. Когато Адриан научава, че те двамата са заминали заедно, той не е никак очарован. На връщане капакът на автомобила, зад който Дезире е скрила черните пари, се отчупва. Още по-лошо е, че на пътя им се изпречва митническият контрол.

Фридрих се надява, че Беатрис ще се излекува по време на операцията и така няма да се нуждае от никакви грижи. Но след един необикновен сън той решава да върне Беатрис в апартамента на Заалфелд. Когато я посещава в болницата обаче, двамата се скарват. Беатрис смята, че е в правото си да изнудва Дезире, и се скарва с Дейвид по този повод.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Оскар започва първия си работен ден като пивовар. Когато отива в избата на пивоварната, го връхлита споменът за трагичен момент, преживян тук преди десет години. Тина отхвърля предложението на Оскар за съвместни видеа за готвене за "бездарни готвачи".

Наташа празнува пълното си излекуване с Михаел и му прави трогателно признание в любов.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 32 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 31 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 30 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 29 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 28 сезон 12 какво ще се случи?