Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 12 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 12 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 23 септември 2021 по bTV.

© ARD

Адриан кани Дезире на съвместно пътуване през уикенда, но тя му отказва. Докато Адриан приема това като ясен знак за отхвърляне, Дезире междувременно е изнудвана от Беатрис: тя трябва да се свърже с бившия си приятел и да поиска от него голяма сума пари - в противен случай Беатрис ще обвини Дезире в опит за убийство! Дезире търси съвет от Давид и му разкрива, че редовно е внасяла черни пари в Швейцария за бившия си приятел Люсиен. Тъй като все още има достъп до шкафчето, в което е депозирала черните пари, тя моли Дейвид да пътува с нея, за да се прикрие. Когато Давид отказва, Дезире приема предложението на Адриан и го убеждава да предприемат кратко пътуване до Швейцария.

Клара с тъга осъзнава, че няма никакъв шанс с Адриан. Наташа и Михаел получават писмо от клиниката с резултата от крайния преглед: Наташа е излекувана!

Всичко по темата вижте в potv.bg
© ARD

Съпричастността на Нилс убеждава Шарлот да промени решението си: въпреки всички различия между тях, тя иска да посети сестра си Беатрис в болницата. Фридрих иска съвет от Нилс за Беатрис.

Андре и Алфонс искат да наемат Оскар за нов управител на пивоварната. Хилдегард е скептична. Но скоро и тя се поддава на чара на Оскар. Хилдегард и Алфонс спонтанно предлагат на Оскар място, където да отседне.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 32 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 31 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 30 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 29 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 28 сезон 12 какво ще се случи?