Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 1 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 7 септември 2021 по bTV.

© ARD

Адриан проявява интерес към плановете на Клара за бъдещето и иска да разгледа портфолиото. Докато Клара взема портфолиото си от апартамента на Тина, Адриан и Дезире влизат в спор по професионални причини, който бързо се разгорещява. Адриан трябва да освободи апартамента си и да се настани в служебна стая в хотела. Това го ядосва и той не е съгласен. Клара е шокирана да види Адриан да се целува с Дезире.

Луиза и Себастиан са очаровани от романтичната си сватба. След брачната нощ Луиза предлага на Себастиан да се преместят близо до Пол, за да прекарват повече време с него.

Текст от potv.bg
© ARD

Андре иска планираният музей да се фокусира върху богатата история на Бихълхайм. Затова той пита Алфонс за една тъмна глава от миналото на селото: преди 30 години в гората е намерен мъртъв гост на "Фюрстенхоф". Вернер признава на Андре, че това е било убийство и че не само е познавал извършителя, но и го е прикривал.

Наташа се опитва да се сближи с Михаел и да даде шанс на връзката им. Тя не може да приеме изневярата му и осъзнава, че време далече от него.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?