ТВ анонси Extreme Sports Channel

Bullrun - Cops, Cars & Superstars

Добави коментар

200 от най-първокласните супер коли в света тръгват на епично осемдневно парти на колела из САЩ с екип от супермодели, рокзвезди и знаменитости за незабравимо приключение.

(Сезон 3) Всеки делничен ден двоен епизод от понеделник,   5-ти януари 2015, в 20:45
(Сезон 4) Всеки делничен ден двоен епизод от понеделник, 12-ти януари 2015, в 20:45
(Сезон 5) Всеки делничен ден двоен епизод от понеделник, 19-ти януари 2015, в 20:45
(Сезон 6) Всеки делничен ден двоен епизод от понеделник, 26-ти януари 2015, в 20:45

Bullrun - Cops, Cars & Superstars200 от най-първокласните супер коли в света тръгват на епично осемдневно парти на колела из САЩ с екип от супермодели, рокзвезди и знаменитости за незабравимо приключение. Тяхната цел? – да се забавляват, да карат и да спечелят. Зареждани от невероятна програма на частни партита в най-ексклузивните места от най-вълнуващите градове на Америка, участниците изминават пътя от Лос Анжелес до Маями по най-бързия начин, като се опитват да избегнат засадите на огромния брой пеши и моторизирани полицаи.

Bullrunе осемдневен низ от пакости, лудории и поразии, сътворени от плеяда международни звезди. Представете си звездите, които се състезават с най-прочутите марки коли – „Ферари“,  „Ламборджини“  и „Ролс-Ройс“, а след това купонясват яко по време на най-страхотното рали на земята.

Заснет в документален стил със скрита камера, този сериал проследява няколко основни персонажа, показвайки въодушевлението, успехите и провалите, забавленията и взаимоотношенията

Новогодишната лудост на Bullrun започва със сезон 3, който покрива маршрута от Ню Йорк до Лос Анжелис, сезон 4, който продължава  на север до Монреал, пресичайки страната до Кий Уест, сезон 5, който статира в Калгари, за да прекоси финалната права в  Скосдейл, и  накрая, сезон 6, който отразява гигантския преход от Ню Йорк до „щата на Самотната звезда“ Тексас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Bullrun