Актуално В програмата

Bulgaria ON AIR следи „Гласът за Европа“ на 26 май

Добави коментар

Водещи политолози, социолози и дипломати ще анализират изборния ден в специалното целодневно студио

Националната телевизия Bulgaria ON AIR е подготвила специално изборно студио „Гласът за Европа“, което ще проследи всичко най-важно от избора на новите български представители в Европейския парламент на 26 май. През целия ден зрителите ще видят ключови моменти от евровота и ще чуят прогнозите и анализите на водещи социолози, политолози и дипломати.

 

Добави описание


Специалната програма, посветена на евроизборите, започва в 7:45 часа и ще продължи до края на изборния ден. Водещи лица на Bulgaria ON AIR – Десислава Атанасова, Росен Петров, Калин Манолов, Ганиела Ангелова, Митко Абрашев и Милена Милотинова ще дадат думата на експерти от различни сфери, който ще коментират най-важните теми, които засягат ЕС и България. Репортерите на Новините ON AIR ще бъдат на всички ключови места в изборния ден.


Вечерното студио на „Гласът за Европа“, с водещи Гергана Венкова, Златимир Йочев и Милена Милотинова, започва в 19:30 часа. Това е времето, в което зрителите ще научат резултатите от изборния ден и ще видят първите коментари на  политическите лидери и кандидати за евродепутати.

 

Добави описание


Евроизборите се провеждат за четвърти път в България и тази година националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR стартира кампания, която изтъква важността на вота. Видеата може да видите във Facebook и Instagram профила на телевизията.


Всичко най-важно от изборния ден гледайте в специалното изборно студио „Гласът за Европа“, 26 май, по Bulgaria ON AIR.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът за Европа

Зрителите на „Гласът на България“ избраха полуфиналистите в Сезон 2019

Зрителите избират „Гласът на България“ по време на живите концерти на шоуто

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова