Актуално В програмата

bTV Ваканция с най-силните заглавия от световната анимация

1 коментар

Специалната програма започва на 24 юни по bTV и ще продължи до началото на учебната година, всеки уикенд от 15:00 ч.

Ваканцията е почивка, но и безкрайни приключения. Ваканцията е единственото истински свободно време. bTV предлага на зрителите да изживеят своята ваканция в най-колоритната компания – от 24 юни, всеки уикенд от 15:00 ч.

 

Добави описание

 

„bTV Ваканция“ започва със забавната приключенска комедия „Ой, къде изчезна Ной“ и ще продължи през цялото лято, до самото начало на новата учебна година.

 

Добави описание

За първи път в национален ефир телевизионната публика ще има удоволствието да се наслади на специална програма с най-силните съвременни образци от световното анимационното кино.

 

Добави описание


В афиша на „bTV Ваканция“ са включени общо над 20 заглавия от най-големите кино производители, сред които „Уорнър Брос“, „Фокс“ и „Парамаунт Пикчърс“. В ефира на най-голямата телевизия ще прелети уникалният папагал от „Рио“ (1 и 2), неразделните Хълцук и Беззъб ще откриват непознати светове в „Как да си дресираш дракон 2“, а любимото на всички чудовище ще продължи да разсмива в поредицата „Шрек“.

 

Добави описание

Първите две части на „Аз, проклетникът“, заедно с премиерата на голям екран на третия филм, епичната „Ледена епоха“, приключенските комедии „Круд“ и „Книгата на живота“, охлювния екшън „Турбо“ и пингвинската сага „Весели крачета 2“ са само част от заглавията, с които малки и големи ще могат да поддържат доброто си настроение с ефира на bTV през най-топлите месеци от годината.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шрек , Турбо , РИО / RIO (2011) , Ой, къде изчезна Ной , Ледена епоха 3 , Как да си дресираш дракон 2 , Весели крачета , Аз, Проклетникът 2

Седмица на детето по bTV Comedy

Празнична програма на bTV през декември

Аз, Проклетникът 2 най-успешната анимация за 2013 година у нас

3D анимацията "Рио" отново на върха за втора поредна седмица

Всичко за филма "Рио"

В програмата:

22:00 03.12.2022
Тв програма FOX
14:20 04.12.2022
Тв програма FOX
22:00 04.12.2022
Тв програма FOX