Актуално В програмата

bTV със специално предаване на живо за първия ден на 47-ия парламент

Добави коментар

На 3 декември редакцията на bTV Новините ще отбележи първото заседание на 47-ото Народно събрание със специално предаване на живо „Новият парламент. Развръзката“.

От 7:30 сутринта до 12:00 ч. по bTV в ексклузивно изнесено студио от сградата на парламента Мария Цънцарова ще направи зрителите съпричастни на първия звънец и ще ги срещне с лидерите на партиите и с най-интересните народни избраници. Водещата ще търси отговори на въпросите дали ще има четворна коалиция и кои ще са първите законодателни инициативи, които ще обединят народните представители.

От студиото на bTV водещите на сутрешния блок Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще анализират възможностите и бъдещето на третия за годината парламент и ще коментират с топ експерти и политически анализатори как ще се пренареди пъзелът в Народното събрание и ще се споразумеят ли париите за редовен кабинет.

Зрителите могат да проследят всичко най-важно от първия парламентарен ден и онлайн на btvnovinite.bg/noviyat-parlament с картина на живо, коментари и мултимедия в онлайн репортажи. А специален калкулатор на уеб страницата дава възможността потребителите сами да подреждат възможните коалиции в Народното събрание.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър