Предавания Публицистика

bTV Репортерите

1 коментар

bTV Репортерите е уникално за българския ефир седмично предаване, в което в рамките на 30 минути журналистите на bTV представят свои задълбочени разследвания, филми и подробни репортажи.
Всяка неделя от 18:30ч.


Рубриката bTV Репортерите е уникално за българския ефир седмично предаване, в което в рамките на 30 минути журналистите на bTV представят свои задълбочени разследвания, филми и подробни репортажи. Те са разработени от много различни гледни точки и са подкрепени от коментари, интервюта и разнообразни видеоматериали.

В bTV Репортерите се разглеждат не само актуални събития и проблеми от седмицата, но и много други теми, интересни за аудиторията. Тематиката и жанровете на филмите са изключително разнообразни и са въпрос на избор на конкретния автор.

От създаването си в края на 2001 г. рубриката се радва на голям зрителски интерес всяка неделя преди централната емисия на bTV Новините. Филмите и репортажите, излъчени в bTV Репортерите, всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е репортерът и водещ на bTV Новините Гена Трайкова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители

Историята на бебе Катерина, което обедини България – в bTV Репортерите

bTV Репортерите разкриват непознатия Златен бряг на Африка