Инфо ТВ канали

bTV COMEDY

Има много коментари

Програмата на GTV е замислена да създава добро настроение и да забавлява. GTV – комедийният канал залага изцяло на положителното. Тя e телевизия, различна от другите, защото вярва в доброто.

С амбицията да е „повече от забaвление” bTV COMEDY се настанява в една уникална ниша на телевизионния пазар, казва Маргарита Александрова, управляващ директор на bTV COMEDY. Зрителите ни ще могат да разчитат на ясна схема и да запомнят лесно в колко часа ще се излъчва винаги любимия им комедиен сериал, шоу или филм, уточнява тя.

Спoред проучванията зрителите са уморени и преситени, с една дума им е писнало от отрицателни емоции, лоши новини, военни конфликти, смяна на политечски управления, стряскащи статистики за разрастваща се световна криза и апокалиптични прогнози.

Зрителите искат стока, която е дефицит на телевизионния пазар - позитивни програми, които да ги мотивират и да им създават чувство на принадлежност към едно по-добро общество, смята г-жа Александрова.
В момента „комедията” е един от най-предпочитаните жанрове в медийното пространство и е предназначен за всички възрастови групи, като приоритет на bTV COMEDY ще е младото поколение на възраст от 18-34 години. Новият канал възнамерява да сведе до минимум насилието и ужаса в ефир.

GTV е старото име на bTV COMEDY

На 30 септември 2005 г. една различна телевизия бе създадена. Нейната цел е да вдъхне оптимизъм на своите зрители, да им даде повод постоянно да се усмихват, да превърне живота им в празник.
 
Често се случва да се оплакваме от еднообразието и сивото ежедневие. Лесно е да се отдадем на отчаянието, да се изгубим, когато проблемите ни притискат и грижите ни са в повече. А животът в действителност е красив и има много причини да бъдем щастливи. Достатъчно е да отворим вратата на своя свят за хубавите мигове. В това вярваме ние, екипът на GTV – комедийният канал, и това правим за своите зрители. Програмата на телевизията е замислена да създава добро настроение и да забавлява. GTV – комедийният канал залага изцяло на положителното. Тя e телевизия, различна от другите, защото вярва в доброто. Знаем, че всички ние сме много различни от образа, който медиите налагат. Не сме се предали пред злото и омразата. Всички искаме да бъдем щастливи и да се усмихваме, ето защо програмата на нашата телевизията е изцяло съобразена с това желание. А че сме прави, го доказват рейтингите: GTV е най-бързо развиващата се и успешна телевизия в българския ефир. В София тя се нарежда на четвърто място по гледаемост след трите национални bTV, Нова ТВ и Канал 1. Това се дължи и на нашата богатата и разнообразна висококачествена програма. GTV излъчва най-хитовите продукции от световния телевизионен пазар, като "Тънката синя линия", "Досиетата на Дрезден", "Всички обичат Реймънд", "Огнената Грейс", „Алф", "Фолти Тауърс"”, „Питайте Джим” и много други. Почти всяка седмица телевизията прибавя ново популярно заглавие към програмната си схема. Ние не спираме да изненадваме приятно своите зрители и те ни отвръщат със своята лоялност. Повече от милион зрители ни гледат всеки ден. GTV има не просто зрители, а приятели и верни почитатели, а собствените ни продукции "Градски момичета", "Нешоуто на Нед", "Перфектната вечеря", „ShowBuzz” и "Да паднеш от смях" може да се похвалят с хиляди фенове. Интересът към GTV постоянно нараства и обяснението е възможно най-просто: ние знаем как да забавляваме и го правим най-добре!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър