Кино

Брус Уилис е преследван от по-младото си Аз в "LOOPER: Убиец във времето"

Добави коментар

Брус Уилис е преследван от по-младото си Аз в "LOOPER: Убиец във времето"
Брус Уилис е преследван от по-младото си Аз  в "LOOPER: Убиец във времето"

В „LOOPER: Убиец във времето” действието се развива в близкото бъдеще, когато пътуването във времето е реалност, но е незаконно и достъпно само на черния пазар. Група наемни убийци, наречени loopers, работят за престъпен синдикат. Босовете изпращат мишената назад във времето и задачата на looper-а  е просто да я застреля и да се отърве от тялото. Жертвата изчезва от бъдещето и looper-а се освобождава от труп, който на практика не съществува. Чиста и ефикасна система, стига да не допуснеш някоя от пратките да ти се изплъзне...

Джо е опитен looper, който преследва жертвите си в паралелната вселена на тяхното минало, където ги унищожава още преди да са станали достатъчно силни, за да му се противопоставят. Всичко върви добре, докато следващата мишена не се оказва неговото собствено Аз.

„LOOPER: Убиец във времето”  е по оригиналния сценарий на Райън Джонсън, който е и режисьор на филма. В ролята на лупъра Джо е Джоузеф-Гордън Левит („Генезис”, „Черният рицар: Възраждане”). Той е изпълнителен продуцент, във връзка с което споделя: „Бях част от проекта от самото му начало и, запален от концепцията, търсех инвеститори и ги убеждавах да дадат на Райън голям бюджет за фантастичен филм.”

За Джо от бъдещето е избран Брус Уилис.
Макар между двамата актьори да няма физическа прилика, Уилис приляга идеално на ролята и режисьорът решава да рискува. С пластика и грим се получава трансформация до неузнаваемост. „В мига, в който Джоузеф сложи грима, застана пред камерата и започна да изгражда образа на младия looper, разбрах, че всичко ще е наред,” казва Райън за изкусната способност на Гордън-Левит да улови играта на Брус Уилис. „Деветдесет процента от приликата идва от изпълнението на Джоузеф. Невероятно е да го гледаш.”

В безмилостния сблъсък между минало и настояще се включват още актьорите Емили Блънт („Дяволът носи Прада“, „Агенти на съдбата“), Пол Дейно („Ще се лее кръв“, „Каубои и извънземни“), Ноа Сеган („Brick“), Пайпър Перабо („Престиж“) и Джеф Даниълс („Скорост“, „Лека нощ и късмет“).

Премиерата на LOOPER: УБИЕЦ ВЪВ ВРЕМЕТО в кината у нас е на 5 октомври 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Брус Уилис , LOOPER: Убиец във времето

Брус Уилис е отегчен от ролите в екшъни