Актуално В програмата

“Бригада Нов дом” отваря „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV

Добави коментар

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ - “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV на 25 февруари (четвъртък) от 21:00 ч.

В единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване, цяла плеяда любими български звезди ще се включват в каузите му и ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов. Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект, променил съдбата на повече от 62 семейства и възвърнал блясъка в очите на над 160 деца до сега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана. Най-позитивното и емоционално предаване в родния ефир този сезон ще насочи светлините на прожекторите и към децата със специални потребности, които заслужават да имат равен достъп до образование.

“На 25 февруари ще започнем от там, където спряхме”, заявява с усмивка водещата Мария Силвестър.

В епизодите преди пандемията, Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост-звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба.

От 25 февруари, в новите епизоди на “Бригада Нов дом” ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди, сред които журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, Павел и Венци Венц и много други. Всички те, а и всички пред малките екрани, ще станат съпричастни, както на болката, така и на радостта в очите на участниците, защото “Бригада Нов дом” подарява много повече от ремонтиране на жилища. Тя успява да изпълни със смисъл и съдържание думата ДОМ, да върне надеждата и да преобърне съдбите и вярата на героите в доброто.

Гледайте “Бригада Нов дом” всеки четвъртък от 25 февруари, от 21:00 ч. по bTV

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Тити Папазов се включва в ремонта на класни стаи в “Бригада Нов Дом”

Една изключителна незряща жена и слънчевото й дете в “Бригада Нов Дом”

Филип Аврамов се радва нa аплодисменти в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

Георги Тошев троши стари мебели в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

​Pavell & Venci Venc’ в новия епизод на “Бригада Нов Дом”