Сериали Романтични Сериали Драми

Бриджъртън | Bridgerton

Добави коментар

Бриджъртън следва Дафни Бриджъртън, най-голямата дъщеря на могъщото семейство Бриджъртън, докато дебютира на брачния пазар в Лондон по време на регентския период.

  • Жанр - драма, романтичен
  • 2020
  • САЩ
  • 16+

Бриджъртън следва Дафни Бриджъртън, най-голямата дъщеря на могъщото семейство Бриджъртън, докато дебютира на брачния пазар в Лондон по време на регентския период. Надявайки се да последва стъпките на родителите си и да намери своята истинска любов, перспективите на Дафни първоначално изглеждат ненадминати. Но след като по-големият ѝ брат започва да изключва потенциалните ухажори, вестник за скандали от висшето общество, написан от мистериозната лейди Уистълдаун, хвърля светлина върху Дафни.

Идва силно желания и непокорен херцог на Хейстингс, отдаден ерген и уловът на сезона за майките на дебютантките. Въпреки че обявяват, че не искат нищо, което другият може да им предложи, привличането между Дафни и херцог е неоспоримо и искрите летят. Те се оказват в нарастваща умствена битка, докато навигират очакванията на обществото за бъдещето си.

Бриджъртън е романтичен, скандален и находчив сериал, който възхвалява трайните приятелства, семействата и търсенето на любов, която завладява всички.

Сериалът е вдъхновен от поредицата романи на Джулия Куин.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Актьорския състав на “Бриджъртън”

Фийби Диневор е в ролята на Дафни Бриджъртън

Дафни Бриджъртън е млада, красива жена от видно семейство, която току-що е влязла в обществото и сега трябва да си намери подходящ съпруг. Тя е най-голямата дъщеря и натискът продължава.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Реже-Жан Пейдж е в ролята на Саймън Басет, херцог Хейстингс

Саймън току-що се е върнал в Лондон, след като е наследил титлата на баща си и е станал херцог на Хейстингс, но той възнамерява да остане само за кратко. Докато старата приятелка на покойната му майка лейди Данбъри се надява да се ожени, Саймън е решен да не отстъпи; той също трябва да избягва амбициозните „мами“, които отчаяно искат той да се ожени за дъщерите им.

Джули Андрюс е гласът на лейди Уистълдаун

„Лейди Уистълдаун“ току-що започна да издава вестник с клюки за висшето общество. Никой не е сигурен коя е тя, но изглежда със сигурност знае много за случващото се. Екранните кредити на носителката на Оскар Джули Андрюс включват “Мери Попинс”, “Звукът на музиката”, “Дневниците на принцесата” и “Виктор и Виктория”.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Джонатан Бейли е в ролята на Антъни Бриджъртън

Антъни е най-големият син на сем. Бриджъртън и разумната глава на семейството, откакто е поел титлата на покойния си баща. Безкрайно красив, очарователен и богат, той е истинската уловка на тазгодишния пазар на брак. Но ако има някаква надежда да изпълни дълга си да се ожени и да създаде наследник, Антъни първо трябва да се научи да смекчава стремежа си към удоволствие.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Голда Рошовел е в ролята на Кралица Шарлот

Кралицата е клюкарка, която обича да следи (и да се намесва) във всички романтики и бракове на висшето общество; тя също обича да е права. Тя не понася глупаци.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Никола Коуглан е в ролята на Пенелопе Федърингтън

Интелигентна, романтична и мила, Пенелопе е най-младата от трите момичета на сем. Федърингтън, но тя не се вписва в семейството си. Тя е малко срамежлива и би предпочела да не е в центъра на бална зала. Пенелопа има особено приятелство с Елоиз Бриджъртън.

Клодия Джеси е в ролята на Елоиз Бриджъртън

17-годишната Елоиз е умна с камшик, нагла и непокорна и вярва, че е предопределена за нещо много по-голямо, макар че доста бързо наближава възрастта за брак. Тя е ужасена от идеята да стане дебютантка и да си намери съпруг. Елоиза е близка приятелка с Пенелопе.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Аджоа Андо е в ролята на Лейди Данбъри

Лейди Данбъри е легендарната, критична лъвица-вдовица, която ръководи лондонското общество. Тя служи като нещо като почетна кръстница на Саймън Басет.

Рут Гемел е в ролята на Вайолет Бриджъртън

Вайолет Бриджъртън е добросърдечна, заможна вдовица. Тя е била силно влюбена в съпруга си и след смъртта му сама трябва да се грижи за осемте им деца. Поради обществените конвенции и законовите ограничения за жените, най-големият ѝ син Антъни вече е официално глава на семейството; но лейди Вайълет знае, че трябва да изпълни собствената си роля зад кулисите, за да е сигурна, че децата ѝ ще намерят браковете толкова любвеобилни (и толкова подходящи), колкото и нейния собствен.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

В “Бриджъртън” участват още Бен Милър в ролята на лорд Федърингтън, Уил Тилстън в ролята на Грегъри Бриджъртън, Беси Картър в ролята Прудънс Федърингтън, Хариет Кейнс Cains в ролята на Филипа Федърингтън, Поли Уокър в ролята на лейди Порша Федъртингтън, Люк Томпсън в ролята на Бенедикт Бриджъртън, Люк Нютон в ролята на Колин Бриджъртън, Руби Баркър в ролята на Марина Томпсън, Флорънс Хънт в ролята на Хиацинт Бриджъртън и други.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Епизоди на “Бриджъртън”

"Diamond of the First Water" | “Диамантът от първата вода”

Дафни дебютира в лондонското обществи, докато нов вестник с клюки вълнува висшето общество, а Саймън, херцогът на Хейстингс, се връща в града.

"Shock and Delight” | “Шок и наслада”

Явното ухажване на Саймън към Дафни ядосва брат ѝ Антъни и заплашва да развали приготовленията, които е направил. Марина разкрива тайна на любопитната Пенелопе.

"Art of the Swoon" | “Изкуство на припадъка”

След като Дафне хваща окото на кралски ухажор, тя се обръща към Саймън за съвет. Лейди Федъртънгтън се опитва да накара Марина да се омъжи.

"An Affair of Honor" | “Афера на честта”

Дафни получава зашеметяващ подарък от принц Фридрих, но скоро ухажва скандал на бал. Елоиз търси улики за самоличността на лейди Уистълдаун.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

"The Duke and I" | “Херцогът и аз”

За да спрат слуховете за приключенията си в градината, Саймън и Дафни трябва да отправят личен призив към кралицата. Сватбената схема на Марина смущава Пенелопа.

"Swish" | “Суиш”

На медения си месец Дафне открива колко е не информирана за физическите аспекти на брачното легло. Колин стига до решение за Марина.

"Oceans Apart" | “Разделени от океани”

На фона на обвиненията в лъжи и предателство между младоженците се образува разрив, докато друга измама може да омърси фамилното име на Бриджъртън.

"After the Rain" | “След дъжда”

Последния на бала на херцога и херцогинята за сезона е повратна точка за брака им - и води до промени в късмета и съдбата на околните.

Трейлър на “Бриджъртън”

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

“Бриджъртън” ще е достъпен в Netflix от 25 декември.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бриджъртън , Bridgerton

"Бриджъртън" е подновен за трети и четвърти сезон

“Бриджъртън” е подновен за сезон 2

Нов трейлър на “Бриджъртън”