Сериали Криминални

Братя и следователи

Добави коментар

Франко Монтеро е член с нисък чин на един от отрядите в Отдел “Убийства” на Федералната полиция. Животът му е спокоен и предсказуем.

2006, Аржентина

Режисьор: Дамиан Шифрон
Сценарий: Дамиан Шифрон, Патрисио Вега, Музика: Гилермо Гуареши
В ролите: Родриго Ноя, Родриго де ла Серна, Оскар Гусман, Мария Марул, Карлос Морено

Братя и следователи

Франко Монтеро е член с нисък чин на един от отрядите в Отдел “Убийства” на Федералната полиция. Животът му е спокоен и предсказуем. Той живее сам в малък апартамент под наем и ежедневието му е ограничено до рутинната работа с документацията и излизане с приятели от време на време. До момента, в който неочаквано научава, че баща му, с когото не поддържа връзка, е починал и, че има доведен брат на 11 години на име Лоренсо Монтеро, който е дете гений и има изключително висок коефициент на интелигентност. Въпреки нежеланието си, Франко е принуден да стане настойник на момчето, тъй като той е единственият му роднина.

Лоренсо скоро демонстрира огромен интерес към работата на брат си до такава степен, че находчивите умозаключения на момчето помагат на Франко да разреши закрит случай и по този начин да му спечели първото повишение. От този момент нататък Лоренсо активно започва да участва в решаването на различни полицейски казуси и същевременно връзката между двамата братя започва да се заздравя все повече и повече. Мансила, помощник и перфектен партньор на Франко, е с тях в приключнията им. Дедуктивните способности на Лоренсо, решителността и смелостта на Франко и всеотдайността и ентусизамът на Мансила им помагат да се превърнат в перфектния екип.

По време на разследванията тримата обикновено се срещат в бар близо до Отдел “Убийства”, който е често посещаван от ченгета. Там те се запознават с Марселита – мила и привлекателна сервитьорка, която малко по малко събужда интереса на Франко. Но никой от тримата не подозира, че момичето има тайна дългогодишна връзка с помощник комисар Серано, шеф на отрядите и пряк шеф на Франко и Мансила.

Братя и следователи

След няколко месеца, когато нещата са се подредили, Лоренсо получава атрактивно предложение – международна програма за извънредно надарени деца предлага пълна стипендия, за да доразвие дарбата си в най-добрия университет в света. Момчето е изправено пред трудно решение – да остане при брат си и да използва уменията си, за да разрешава криминални загадки или да се възползва от уникалния шанс, за да развие способностите си, но далеч от своите близки.

Всеки епизод представя и разрешава по един полицейски случай, като постепенно развива противоречията и взаимоотношенията между главните герои.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя и следователи

НОВА ПОРЕДИЦА: Братя и следователи