Актуално Какво ще се случи...

"Брак с чужденец" - 13 епизод, 10 септември, четвъртък

Добави коментар

Какво ще се случи в 13 епизод, 10 септември, четвъртък в теленовелата "Брак с чужденец" - от 17:00 часа по bTV.


Какво ще се случи в 13 епизод, 10 септември, четвъртък в теленовелата "Брак с чужденец" - от 17:00 часа по bTV.Кахраман е ядосан, защото дядо Мемик живее на хотел. Елени не иска да отиде в Истанбул. Ставро не може да прости обидата на Кахраман.

Кадир непрекъснато изпраща съобщения на Анна.
Майстор Джеляйир е много капризен и непрекъснато се оплаква. Фериде предлага на Кахраман да намерят заем, защото нямат пари. Кахраман мисли да продаде къщата. Отива при Туран, за да иска заем, но той му отказва, защото иска Йоккеш да е гарант по заема. Кметът отива да говори с Кахраман. Йоккеш е ядосан.

Между Анна и Кадир нещата се задълбочават.
Кахраман забранява на Нико да се вижда с Назлъ. Той отива при нея и ѝ казва, че Кахраман е изнервен заради заем, който дължи на Йоккеш, и че ще даде 50,000 долара на баща й. Тя обаче не е съгласна да приеме парите. Йоккеш вижда, че оборотът на магазина пада. Рушен разказва на Кахраман скалъпена история за това как е намери заема.

Кахраман не разбира, че парите са от Нико. Кадир се изнася от къщата си, защото не иска да се ожени за момичето, избрано за него от Йоккеш и Хейрие.


"Брак с чужденец"

Foreign Groom (на турски:Yabancı Damat), Турция

В ролите: Ердал Йозячълар (Кахраман), Нехир Ердоан (Назлъ), Йозгюр Чевик (Нико), Сумру Явруджук (Фериде), Ариф Еркин (дядо Мемик), Зеки Алася (Йокеш), Енгин Акюрек (Кадир), Бинур Кая (Назире), Илкер Аксум (Рушен), Мюбеджел Вардар (Хайрие), Гюзин Алкан (Дьоне), Озан Урлу (Мустафа Джан), Шинаси Юртсевер, Наталия Дусопулос и др.

Режисьори: Ямур Тайлан и Дурул ТайланИнтересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Брак с чужденец

В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ

"Брак с чужденец" - 39 епизод, 14 октомври, сряда

"Брак с чужденец" - 38 епизод, 13 октомври, вторник

"Брак с чужденец" - 37 епизод, 12 октомври, понеделник

"Брак с чужденец" - 29 епизод, 30 септември, сряда