Актуално В програмата

Борислав набеден от Бориса за гей

Добави коментар

В навечерието на Великден „Страстната седмица” в Къртицата 2 кипи от любовни емоции и страсти.

В навечерието на Великден „Страстната седмица” в Къртицата 2 кипи от любовни емоции и страсти. Хубавецът Борислав все по-настоятелно напира да интимничи с манекенката Виктория Джумпарова, която кокетно приема особените му чувства. Довечера, играта помежду им ще влезе в beauty зоната, а Вики старателно ще лакира ноктите на краката на Боби в яркорозово. „Спящият красавец” от Казанлък, който навярно превъзхожда по суетност всяка от дамите в Базата, провокира поредно възмущение в Бориса Тютюнджиева. Топмоделът го изгони от стаята, заради неприятния аромат на лавандулов крем, с който плейбоя се беше намазал и открито изказа мнението си, че има нещо много „гей” у него – от плитките на главата му, до пудрата по лицето му.

Къртицата 2

След снощният скандал между Ивайла Бакалова и Георги, приятелството помежду им ще тръгне в нова посока. ММА боецът ще поиска от Мис България да му намери гадже след края на играта и се поинтересува, дали близначката й Божидара е свободна за любов.

Виктория лакира Борислав - Къртицата 2

В епизода тази вечер, Борислав ще сподели с Ивайла Бакалова, че на много от въпросите в елиминационния тест е играл с нейното име, а как ще реагира бившата Мис и възможно ли е тя да е Къртицата, не пропускайте да видите от 20. 30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2