Архив Горещо

Борис Дали в „Горещо” - събота, 12 юни от 22:00 часа

Добави коментар

Борис Дали в „Горещо”. Борис Дали обещава да направи спалня на Венета Райкова. - събота, 12 юни от 22:00 часа


Борис Дали в „Горещо”. Борис Дали обещава да направи спалня на Венета Райкова. - събота, 12 юни от 22:00 часа

Борис Дали в „Горещо” Тази събота, 12 юни от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е човекът, с когото заспиват много от любителките на поп фолка – Борис Дали, за да разкаже как от дърводелец в семейната работилница за мебели, през шофьор на кметицата на Бобов дол и общински съветник се става секс символ в поп фолка.

От малък Борис Дали работи в семейната работилница за мебели в Бобов дол и сам прави маси, столове, кухненски шкафове и пр. Дори има модели, които сам е проектирал. „Ако поиска сега някоя фенка, мога да й направя една спалня!” – казва Борис Дали, въпреки че вече от години не използва този си талант и обещава на водещата на „Горещо” лично да й направи спалня по негов модел.

Борис Дали в „Горещо”


Всеки певец има нужда от муза, а музата в живота на Борис Дали се казва Лили. Двамата са заедно вече десет години, имат и дете. Борис Дали признава, че двамата не били решили предварително как ще се казва детето им и когато, преди три години и половина се ражда синът му, той решава да го кръсти на първия човек, който му се обадил, за да му, честити – приятелят Магда – Красимир. Двамата се запознават покрай колежката му. „Той е един прекрасен човек – много готин пич!” – споделя Борис Дали какъв човек и приятел е Красьо Черния и признава, че скоро не са се чували: „Аз не съм му звънял умишлено с тия неща, защото какво ли не му е на главата – тези неща, които се изписаха... Само му е до песни и до поп фолк!”

Другата страст на Борис Дали освен музиката са екстремните спортове – бързите мотори, скоковете с парашут, самолетите. Дори признава, че понякога сам пилотира самолета.

Борис Дали в „Горещо”


Какви са отношенията на Борис Дали с колежките му Преслава и Галена? Как се ражда триото му с Коцето и Илиян? Какво каза Коцето по телефона за предстоящата си сватба през септември и потвърди ли слуховете, че кумове ще са Коко Динев и Преслава? Може ли днес да се сдобием с маса „Борис Дали”? Всичко това само в „Горещо”.

А под надслов „Бай Ганьо е жив” бигбрадърът Недялко разказва за невероятните си приключения с Риана.


 „Горещо”, събота, 12 юни 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова