Актуално Какво ще се случи...

Boomerang ще бъде белязан от зъбите на заека веджи-вампир - Bunnicula

Добави коментар

През този май едно сладко нощно създание с червени очи и остри зъби - зайчето Bunnicula - ще завладее ефира на Boomerang, за да заеме своето място сред всеобщите любимци на публиката като The Tom and Jerry Show, Wabbit и Be Cool, Scooby-Doo!

През този май едно сладко нощно създание с червени очи и остри зъби - зайчето Bunnicula - ще завладее ефира на Boomerang, за да заеме своето място сред всеобщите любимци на публиката като The Tom and Jerry Show, Wabbit и Be Cool, Scooby-Doo! Дългоочакваната поредица на Warner Bros. Animation - „Bunnicula” - е създадена по хитовите едноименни детски книжки и проследява свръхестествените забавни приключения на един скоклив вампир-вегетарианец, който вместо да пие кръв, изсмуква соковете от всички моркови и други зеленчуци, които открие, за да поддържа изключителните си способности.

Поредицата съдържа 40 11-минутни епизода и ще се излъчва изключително по Boomerang: от 23 май – всеки делник в 17.20 ч.

Новото предаване среща зрителите с 13-годишната Mina Minroe и нейното семейство, които се нанасят в стар Ню Орлийнски апартамент, наследен от пра-леля Marie. В мазето Mina отключва тайно помещение, където открива Bunnicula – пухкаво черно-бяло зайче с големи очи. Mina обожава сладкото зайче от мига, в който го вижда за пръв път, но дори и не предполага с какво свръхестествени сили разполага то. Мистериозният дългоушко бива посрещат с открито сърце и от добродушното спокойно куче на Mina – Harold. За сметка на това, параноичният ѝ котарак – Chester е ужасѐн, защото усеща паранормалните неприятности, които може да им донесе един заек-вампир. Истината е, че Bunnicula обича Mina и семейството ѝ и прави всичко по силите си да ги предпази от чудовищата и животните, които са привлечени от него в къщата.

Boomerang ще бъде белязан от зъбите на заека веджи-вампир - Bunnicula

Новата поредица за Bunnicula разсмива с невероятните свръхестествени неволи на любвеобилния веджи-вампир и неговите приятели Harold и Chester. Дали от тръбите в тоалетната ще се покаже дух на крокодил, или кърлеж-вампир ще се закачи за Harold и ще се превземе тялото и ума му – каквото и да е приключението, Bunnicula почти винаги е първопричина и решение на всички техни проблеми.

Премиерата на „Bunnicula” ще се състои ексклузивно по Boomerang на 23 май в 17.20 ч., а нови епизоди от поредицата можете да гледате всеки делник от 17.20 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Bunnicula

Интересни акценти от програмата на Cartoon Network и Boomerang за април 2020

Какво ново през февруари 2019 г. по Cartoon Network и Boomerang