ТВ анонси Boomerang

Boomerang – акценти за февруари 2022

Добави коментар

През февруари, Boomerang продължава забавлението, което започна през януари в компанията на емблематичните анимационни герои Том и Джери.

В допълнение към продължаващия маратон „Парти за рождения ден на Том и Джери“, каналът ни кани да видим най-новите им номера в поредицата „Том и Джери в Ню Йорк“. Действието в нея се развива в големия мегаполис, където котката и мишката обожават да се преследват. Въпреки че живеят в хотел, забавлението им не се ограничава само в него. Не е трудно да ги хванем да се гонят в градския парк, зоопарка и много други места.

„Том и Джери в Ню Йорк“ - Сезон 2

От 7 февруари – всеки делник от 17.00 ч.

Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях е Манхатън. Квартал за сбъдване на мечти, работно място на модерни и успешни хора, както и ... домът на Том и Джери. В сърцето на голямата градска джунгла, хитрите мишка и котка продължават своите лудории и забавления. Том все така опитва да хване Джери, но мишлето винаги се оказва по-умно от него. Компания им правят и старият им приятел от двора - кучето Спайк; врагът на Том - мъркащият и подъл котарак Буч; красивата Тудълс,, която кара сърцето на Том да прескача от любов, както и други нови приятели.

В премиерните епизоди на втория сезон от поредицата, героите ще трябва да обединят сили, за да се справят с общ враг. Съвместните им гонитби ще ги отведат до сметището. Ще се окаже, че там ги чакат умни плъхове, които изобщо не са дружелюбни и единственото, което им остава е да ги надхитрят. Само времето ще покаже какво ще измислят Том и Джери, за да решат проблема. През втория сезон котката и мишката ще ни изненадат с най-неочаквани ситуации. Те ще организират музикално състезание и ще се участват в... конкурс по сърф по бреговете на Джърси.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър