Актуално В програмата

Божидар напусна Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Най-емоционалната вечерна резервация подложи на изпитание професионализма и самообладанието на участниците

 Снощният епизод на Hell’s Kitchen България може да бъде определен като най-емоционалния до момента. Близките хора на професионалистите гостуваха в ресторанта, но те трябваше да останат непоклатими и да се съсредоточат върху работата си. Преди това Дани и Иван се изправиха един срещу друг в оспорван кулинарен дуел, победител, след който бе Иван, а в края на епизода Божидар напусна състезанието завинаги.

 

Добави описание


Любимите хора на участниците в Hell’s Kitchen България гостуваха в ресторанта снощи. Това беше абсолютно неочаквано за тях, а сълзите и силните емоции от появата им взеха връх в двете кухни и превърнаха вечерната резервация в най-емоционалната до момента. Ресторантът се напълни с майки, бащи, деца, братя, сестри, съпрузи и дори едномесечното бебе на Иван, но професионалистите трябваше да се държат като такива и да не попречат на емоциите им да ги разсейват.

 

Добави описание


Всички успяха бързо да се отърсят от първоначалния шок и да издават своите поръчки по перфектен начин, единствено Божидар сякаш бе само тялом в синята кухня, а духом – на масата със семейството си. В края на епизода, именно това стана причина за решението на шеф Ангелов да прекрати участието му с състезанието за 100 000 лева. Той обясни на Божидар, че изключително много държи на него, но най-важното нещо е той да бъде щастлив, а от известно време Божо е загубил пламъка в очите си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България