ТВ анонси FLN

Божествен дизайн: Коледни предложения

Добави коментар

Празничният сезон наближава и Кандис Олсън получи своето уникално коледно предизвикателство! Клиентите на Кандис – Браян и Каръл, живеят в красива наследствена къща, построена през 1905 г. Всекидневната и трапезарията им са пълни с традиционни мебели


Празничният сезон наближава и Кандис Олсън получи своето уникално коледно предизвикателство! Клиентите на Кандис – Браян и Каръл, живеят в красива наследствена къща, построена през 1905 г. Всекидневната и трапезарията им са пълни с традиционни мебели и произведения на изкуството, наследени заедно с къщата. Атмосферата е тежка и старомодна, но собствениците не знаят към кого да се обърнат.

Какво биха могли да направят, за да освежат и разнообразят интериора? Дали съчетанието между традиционен и модерен стил ще изглежда странно в наследствен дом? „Модерно” означава ли сребристи мебели от космическата ера? Всичко това е доста стряскащо. Затова те се обръщат към нашата невероятна дива на дизайна, която да съживи и използва вехториите и да направи някои коренни промени в интериора. Дали Кандис ще успее да създаде един прекрасен микс от съвременното и традиционното навреме за коледните празници, с който Браян и Каръл да се чувстват комфортно?


3 декември, четвъртък, 22:00; 19 и 26 декември, събота, 17:20
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Коледни предложения